Реклама

В Україні виготовлятимуть американські малогабаритні трактори

Американська компанія CleBer LLC виготовлятиме свої трактори в Україні. Це стане можливим завдяки угоді із виробником із Шепетівки, що на Хмельниччині
Čytaty latynkoju
В Україні виготовлятимуть американські малогабаритні трактори
  1. Головна
  2. Новини
  3. В Україні виготовлятимуть американські малогабаритні трактори
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Американська компанія CleBer LLC виготовлятиме свої трактори в Україні. Це стане можливим завдяки угоді із виробником із Шепетівки, що на Хмельниччині

Виробник міні-тракторів із США уклав контракт з українським виробником сільськогосподарської техніки ТОВ «A3 TEХ Україна». Виробничі потужності останнього розташовані у Шепетівці, Хмельницької області. Буде налагоджено випуск міні-тракторів OGGUN.

Як випускатимуть міні-трактори

За умовами угоди про ліцензійне виробництво українська компанія зможе виготовляти трактори Oggun на основі місцевих комплектуючих. Надалі перейдуть на 100% складання техніки.

У чому особливість цих американських тракторів

Дизайн трактора розроблений таким чином, щоби власник мав відкритий доступ до основних його систем. Основним завданням такого дизайну для виробників трактора Oggun було те, що фермер матиме змогу швидко отримати деталі та комплектуючі й ліквідувати несправність прямо на полі. Такий підхід усуває потребу в складних технологіях чи спеціалізованих станціях і гаражах для ремонту.

Представники компанії в Україні кажуть, що поява доступного малогабаритного трактора, виробленого на місцевому рівні, матиме значний вплив на виготовлення аграрної продукції в цілому. Адже в Україні налічується понад 45 тис самих лише фермерських господарств. Їхня механізація забезпечить новий рівень доступності місцевої сільськогосподарської продукції та зниження ціни на неї. Українські партнери американської компанії стверджують, що Україна стає першою країною, що вироблятиме трактори Oggun за концепцією CleBer. Раніше до тестування цієї техніку долучилися фермери з африканських та південноамериканських країн. Історію та особливості концепції американського виробника можна переглянути на відео:

Нагадаємо, раніше ми інформувалиКирило Мазур, UNIT.City: «Фермер має використовувати інновації просто у смартфоні» вас про agro-tech стартапи в Україні, підтримку яким надають в екосистемі Парку інновацій UNIT.City.

Share
Написати коментар
loading...