Реклама

Взуттєвий ритейлер CCC продав магазини у Польщі, аби відкрити їх в Україні

Мережа франчайзингових магазинів взуття CCC, доволі відома у Польщі, планує вихід на український ринок. Підготовка є настільки ретельною, що компанія навіть продала частину польських магазинів
Čytaty latynkoju
Взуттєвий ритейлер CCC продав магазини у Польщі, аби відкрити їх в Україні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Взуттєвий ритейлер CCC продав магазини у Польщі, аби відкрити їх в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Мережа франчайзингових магазинів взуття CCC, доволі відома у Польщі, планує вихід на український ринок. Підготовка є настільки ретельною, що компанія навіть продала частину польських магазинів

Adler International відома завдяки власній мережі франчайзингових магазинів взуття CCC. Зараз ритейлер продав частину магазинів у Польщі. За рахунок виручених коштів компанія планує розвивати мережу магазинів в Україні. Такі плани оприлюднила «Економічна Правда» із посиланням на агенцію «Інтерфакс-Україна».

Що відомо про угоду із продажу магазинів CCC

Компанія Adler International продала 41 магазин під брендом CCC у Польщі. Загальна вартість оборутки склала 68,5 млн злотих (близько 507 млн грн). Як йдеться у інформації, поширеній прес-службою ритейлера, Adler International має намір використати частину коштів, отриманих від продажу торговельної мережі, на прискорення розширення франчайзингових магазинів CCC в Україні. До 2021 року є план відкрити 50 нових магазинів CCC.

Які показники розвитку бізнесу

Біржові показники CCC

За інформацією компанії, валовий прибуток торгової мережі в 2017 році склав 18,5 млн злотих (136,9 млн грн). Угода із продажу була укладена на початку квітня 2018 року. Як інформує CCC, угода є наступним етапом реалізації стратегії CCC S.A. Capital Group з розвитку мережі продажів. Остання належить до кола найбільших виробників взуття в Європі.

Ця група також є вагомим гравцем електронної торгівлі на ринку взуття в Центральній і Східній Європі. У власності групи CCC перебуває близько 1 тис магазинів. Загальна їхня площа складає 550 тис кв. м. Їх розташовано у 19 країнах Європи та за її межами.

Крім того, група має власну фабрику з виробництва шкіряного взуття. Щорічні продажі мережі складають 50 млн пар взуття. Акції компанії котируються на Варшавській фондовій біржі.

Взуттєвий ритейлер продав магазини у Польщі, аби відкрити їх в Україні

Хто представляє інтереси ритейлера в Україні

В Україні мережу взуттєвих магазинів польського бренду CCC розвиває львівська компанія «ЦЦЦ Україна». Раніше вона інформувала ЗМІ про плани відкрити до 15 нових торгових точок в Україні. Процедура відкриття має відбутися у 2018 році.

Раніше ми повідомлялиH&M офіційно розпочне роботу в Україні про плани H&M відкрити магазин в Україні та розвивати власну мережу. На початку 2018 року також стало відомоМіжнародна мережа магазинів одягу Koton виходить на український ринок про вихід мережі магазинів Koton на український ринок.

Share
Написати коментар
loading...