Реклама

Австрійці вкладуть 80 млн євро у проект випуску спортобладнання в Україні

Інвестиційний проект компанії Head в Вінниці складає 80 млн євро і розрахований на три етапи
Čytaty latynkoju
Австрійці вкладуть 80 млн євро у проект випуску спортобладнання в Україні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Австрійці вкладуть 80 млн євро у проект випуску спортобладнання в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Інвестиційний проект компанії Head в Вінниці складає 80 млн євро і розрахований на три етапи

Інвестиційний проект компанії Head в Вінниці складає 80 млн євро і розрахований на три етапи. Протягом 2019-2020 побудують найбільший завод компанії, яка виробляє інвентар для спортсменів, повідомляє ЛІГА.net.

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з виконавчим директором компанії Head і колишнім спеціальним представником прем’єр-міністра Великобританії Гордона Брауна Йоганном Еліашем, який повідомив про рішення компанії побудувати нове виробництво саме в Україні — у Вінницькій області.

Що відомо про нове виробництво

Протягом 2019-2020 років побудують найбільший завод компанії з виробництва продукції для зимових видів спорту. Це лижі, лижні черевики і лижні кріплення.
Кількість нових робочих місць складе на початковому етапі близько 300, а з 2022 року планують створити 1000 робочих місць.

«Ми провели ретельний аналіз не тільки України, а й інших країн. Я вважаю, що Україна пропонує кращі можливості для конкурентоспроможного випуску продукції в цій частині світу, навіть краще, ніж в Китаї», — прокоментував своє рішення Йоганн Еліаш.

Що варто знати про виробника

Head International Holding GmbH — австрійська компанія, яка виробляє спортивне обладнання для зимових видів спорту, тенісу та підводного плавання з аквалангом. Виробництво компанії розташоване в Австрії, Чехії, Болгарії, Китаї. Компанія присутня в 85 країнах світу. Бренд Head є найбільш впізнаваним у світі в сфері гірськолижних видів спорту.

Компанія Head також є спонсором Федерації плавання України і плавця збірної України №1 Андрія Говорова.

Австрійці інвестують 80 млн євро у випуск спортобладнання в Україні

Фото: АП України

Президент  привітав з цим рішенням інвесторів: «Це абсолютно правильний крок компанії Head. Ваш прихід в Україну є унікальним поєднанням потенціалу нашої країни і потенціалу вашої компанії», — зазначив Порошенко.

Нагадаємо, що раніше в матеріаліВ Україні з’явилася державна установа із залучення інвестицій Na chasi ми писали про ухвалене урядом рішення створити державну установу «Офіс залучення інвестицій» (UkraineInvest).

На головному фото: Йоганн Еліаш, виконавчий директор компанії Head.

Share
Написати коментар
loading...