Реклама

Проекти «1+1 медіа» отримали «золоту» та «срібну» кнопки YouTube

YouTube-канали проектів, що виходять в ефірі каналу 1+1, відеохостинг нагородив відзнаками за популярність. Два YouTube-канали отримали срібні кнопки і один — золоту, передає 1+1 медіа
Čytaty latynkoju
Проекти «1+1 медіа» отримали «золоту» та «срібну» кнопки YouTube
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Проекти «1+1 медіа» отримали «золоту» та «срібну» кнопки YouTube
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
YouTube-канали проектів, що виходять в ефірі каналу 1+1, відеохостинг нагородив відзнаками за популярність. Два YouTube-канали отримали срібні кнопки і один — золоту, передає 1+1 медіа

Золоту кнопку YouTube група «1+1 медіа» отримала за 1 млн підписників на каналі «Голосу країни». Срібні кнопки у серіалу «Школа», де майже 400 тис підписників, і у «Світського життя», де вже більше 100 тис підписників.

Як створювалися YouTube-канали

Усього «1+1 медіа» має 45 YouTube-каналів. Один з найпопулярніших — «Голос країни». Профіль проекту на відеохостингу було створено у 2011 році. Сьогодні він містить випуски 8 сезонів шоу, ексклюзивні інтерв’ю та бекстейджі. Також включає відео з шоу «Голос.Діти». Нагороду від YouTube канал проекту отримує вже вдруге, попередня відзнака – срібна кнопка.

YouTube-канал молоджного серіалу «Школа» створений командою «1+1 медіа» півроку тому і вже налічує майже 400 тис підписників. Сумарна кількість переглядів відео — близько 60 млн. На каналі серії популярного серіалу, інтерв’ю акторів та відеозвіти із кастингів до нового сезону.

Канал проекту «Світське життя» створили близько трьох років тому. Загальна кількість переглядів відео — 51 млн. Канал містить звіти з найгучніших світських подій із ведучою Катериною Осадчою.

«Така кількість відзнак дійсно свідчить про великий інтерес аудиторії до відеоконтенту. Українському глядачу потрібний такий продукт. Ми плануємо і надалі розвивати YouTube-канали проектів та створювати новий контент для них. Крім того, ми готуємо дещо нове і досить неочікуване для нашої талановитої аудиторії, але про це згодом», — коментує директор діджитал-напрямку 1+1 медіа Анна Ткаченко.

Всього у YouTube-каналів групи «1+1 медіа» – 8 кнопок від відеохостингу:

  • золота і срібна у шоу «Голос країни»,
  • срібні у YouTube-каналів: 1+1, ТСН, ТЕТ, проекту «Світ навиворіт», серіалу «Школа» та «Світського життя».

Нагадуємо, раніше ми розповідалиYouTube маркуватиме усі відео, вироблені за підтримки держав про плани YouTube маркувати усі відео, зроблені за підтримки державних структур.

Share
Написати коментар
loading...