Реклама

NEXT BLOCK Conference — Боббі Лі, Саймон Кокінг і найяскравіша криптовечірка 2018 року

18 травня 2018-го у п'ятизірковому Hilton Kyiv Hotel пройде конференція NEXT BLOCK Conference. Вона присвячена розвитку blockchain-технології, криптовалют та Initial Coin Offering (ICO) – перспективному інструменту інвестування
Čytaty latynkoju
Picjumbo
NEXT BLOCK Conference — Боббі Лі, Саймон Кокінг і найяскравіша криптовечірка 2018 року
  1. Головна
  2. Крипто
  3. NEXT BLOCK Conference — Боббі Лі, Саймон Кокінг і найяскравіша криптовечірка 2018 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
18 травня 2018-го у п'ятизірковому Hilton Kyiv Hotel пройде конференція NEXT BLOCK Conference. Вона присвячена розвитку blockchain-технології, криптовалют та Initial Coin Offering (ICO) – перспективному інструменту інвестування

Подія відбудеться за участю найбільш впливових персон світової блокчейн-індустрії – зокрема, співзасновника BTCC Боббі Лі та шеф-редактора CryptoCoinNews Саймона Кокінга. На учасників чекає феєричне фешн-паті за участю зарубіжних та українських зірок.

Хедлайнери конференції

Боббі Лі — член ради директорів Bitcoin Foundation і співзасновник BTCC, першого біткоін-трейдингового майданчика в Китаї. У минулому Боббi Лi займав вищі керівні поcади в e-commerce і медіа, в тому числі у Кремнієвій Долині. Також відомий як один з найвпливовіших в світі популяризаторів біткоїна.

Саймон Кокінг експерт, чиє ім’я входить до трьох спискiв найбільш впливових людей в сфері blockchain / fintech за підсумками 2016 року. Лідер думок в Twitter зі 115 тис фоловерів. Шеф-редактор CryptoCoinNews, старший редактор Irish Tech News — видання зi щомісячною аудиторією в 700 тис користувачів. Бізнес-консультант з питань ICO, підприємець, спікер TED, автор колонок для бізнес-видань.

Серед інших спікерів — закордонні та вітчизняні інвестори, засновники блокчейн-стартапів і представники криптомедіа. Зокрема:

  • Терренс Кеш, засновник і президент концерну Greenlight, визнаний підприємець і приватний інвестор;
  • Німрод Мей, директор по маркетингу Sirin Labs (один з чотирьох найбільших краудсейлов в світі);
  • Стюарт Роджерс, незалежний аналітик VentureBeat;
  • Руслан Гаврилюк, співзасновник і президент Token-as-a-Service, співзасновник Kepler Technologies;
  • Дмитро Шимків, заступник глави Адміністрації Президента України з питань проведення реформ, із 2009 року — гендиректор Microsoft Україна;
  • Майкл Харенко, експерт в області залучення інвестицій і топ-менеджменту;
  • Павло КравченкоПавло Кравченко, Distributed Lab: «Ми звикли думати в межах ієрархічних систем — а філософія Blockchain інша», співзасновник Distributed Lab.

Всього – бiльше 20 спiкерiв.

Пітч-сесії та дискусії

Головними темами конференції стануть:

Більш 20 засновників стартапів презентують свої проекти в рамках Quick-fire Pitch Round. Кожен учасник отримає по три хвилини, щоб привернути увагу інвесторів.

Fashion та інновації: головна вечірка 2018 у криптосфері

Завершить подію Official FTV Coin Deluxe Party за участю Мішеля Адама, засновника і президента міжнародного телеканалу про моду Fashion TV (із цілодобовим ефіром та 500 млн глядачів у 193 країнах).

Гостей вечірки чекає яскравий виступ Яни Брилицької, фіналістки шоу «Голос Країни», віце-міс Україна Всесвіт; шоу-балет Dich Performance; шоу барменів, а також діджей-сети одного з найкращих діджеїв України, резидента популярних клубів електронної музики DJ Kovalevsky.

Протягом конференції та вечірки гостям будуть доступні першокласні напої, фуршет і ланч.

Подробиці читайте на сайті next-block.org,
на сторiнцi конференцiї у Facebook i Telegram

Share
Написати коментар
loading...