Реклама

«Нова Пошта» побудує низку хабів та запустить власне авіадоставлення

У розмові із виданням «ЦТС» очільник «Нової Пошти» В'ячеслав Клімов оприлюднив плани щодо запуску нових перевантажувальних хабів та власного доставлення вантажів літаками
Čytaty latynkoju
«Нова Пошта» побудує низку хабів та запустить власне авіадоставлення
  1. Головна
  2. Креатив
  3. «Нова Пошта» побудує низку хабів та запустить власне авіадоставлення
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У розмові із виданням «ЦТС» очільник «Нової Пошти» В'ячеслав Клімов оприлюднив плани щодо запуску нових перевантажувальних хабів та власного доставлення вантажів літаками

За словами керівника «Нової Пошти», компанія не просто покращуватиме сервіси, які у неї вже є (зокрема, мобільний додаток), але й створить низку інфраструктурних рішень для подальшого розвитку бізнесу.

Що планують побудувати

Як заявив Клімов, компанія у 2018-му збудує Хмельницький термінал, під який отримала фінансування у вигляді кредиту від Європейського банку реконструкції та розвитку. Інші термінали будуватимуть у партнерстві із девелоперами. На таких умовах вже будують термінал у Львові та будуватимуть у Харкові. За умовами такого будівництва девелопери отримують контракти на гарантовану оренду строком на 5-10 років.

Як компанія має намір використовувати авіацію

Компанія має намір тестувати доставку дронами для подальшого масштабування цієї послуги із розвитком технологій. Поки що «Нова Пошта» активно тестує авіадоставлення з метою збільшення швидкості надсилання замовлень з інтернет-магазинів. Розвиток міжнародної доставки спонукає компанію до розвитку авіаперевзень. За словами директора компанії, з часом декілька літаків на тиждень зі Сполучених Штатів Америки будуть перевозити виключно дрібні вантажі для «Нової Пошти». У перспективі компанія перейде на власні літаки.

Які результати має «Нова Пошта» за 2017 рік

Міжнародне доставлення як послуга активно зростає. «Нова Пошта» завезла близько 6,5 млн замовлень з-за кордону у 2017 році. У 2018-му керівництво компанії очікує зростання цього сегменту у декілька разів. Також активно зростає мережа відділень. До кінця 2018-го «Нова Пошта» планує відкрити 400 нових відділень, 400 партнерських та ще перемістити 200 існуючих на нові локації.

Нагалаємо, раніше ми розповідали вамВ Україні онлайн-ринок доставлення їжі виріс до $97 млн про стрімке зростання ринку доставлення їжі в Україні та пов’язаних із ним сервісів.

Share
Написати коментар
loading...