Реклама

У Києві відкрився технологічний простір «Майстерня 21»

Більше не потрібно шукати відгуки в інтернеті та дивитись огляди техніки на YouTube — новітні ґаджети доступні для тестування вже у магазині на Хрещатику. На часі дізнатися більше про нову локацію
Čytaty latynkoju
MOYO
У Києві відкрився технологічний простір «Майстерня 21»
  1. Головна
  2. Історії
  3. У Києві відкрився технологічний простір «Майстерня 21»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Більше не потрібно шукати відгуки в інтернеті та дивитись огляди техніки на YouTube — новітні ґаджети доступні для тестування вже у магазині на Хрещатику. На часі дізнатися більше про нову локацію

Інтерактивний простір ґаджетів та розумних технологій «Майстерня 21» почав працювати за адресою Хрещатик, 21. На площі майже 500 м2 розміщені майданчики для тестування технологічних новинок, зони послуг та налаштувань, а також сервісний центр з ремонту техніки Apple.

Концепція простору — «тестуй, купуй, користуйся»

Відвідувачі «Майстерні 21» можуть проїхатись на гіроскутері чи моноколесі, щоб обрати найбільш зручний для себе вид електротранспорту. А в спеціальній зоні для польотів є можливість навчитись керувати дронами. У вільному доступі знаходяться також 3D-принтери, VR-окуляри та роботи, яких кожен охочий може самостійно запрограмувати.

На території «Майстерні 21» спроектований унікальний шоу-рум технологій розумного будинку, відвідувачі якого спробують у дії поведінкові сценарії керування будинком зі смартфону

Також у цьому просторі можна купити понад 100 різних розумних пристроїв, які підвищують безпеку та комфорт житла без потреби у складному встановленні та ремонті.

«Майстерня 21» є партнером мережі магазинів MOYO.ua. Це дає можливість обирати товари з офіційною гарантією за актуальною в мережі ціною, а також забирати в магазині замовлення, зроблені на сайті moyo.ua.

У Києві відкрився технологічний простір «Майстерня 21»

Окрім того, «Майстерня 21» — це ще і сервісний центр з ремонту техніки Apple. Всю техніку ремонтують інженери з офіційною сертифікацією від Apple та виключно на професійному обладнання з використанням викоякісних запчастин для iPhone, iPad та Мас.

Середня тривалість заміни дисплею чи батареї iPhone становить 21 хвилину. Всі пристрої проходять комплексну діагностику до та після ремонту

Ілюстрації на стінах приміщення «Майстерні 21» виконала команда молодих українських художників. Комплекс колажів та скетчів відображає процес розвитку сучасних ґаджетів від винаходів у минулому і до креативних ідей у майбутньому —  літаюче колесо, штучний інтелект чи дівчина-робот.

«Майстерня 21» надає можливість українцям тестувати сучасні технології та здобувати нові навички, тим самим допомагає обрати чи адаптуватись до нових професій майбутнього.

Технічно «Майстерня 21» працює вже з початку березня 2018 року. Наразі магазин оголосив про повноцінне відкриття та розпочинає цикл лекцій, івентів та майстер-класів, знайомлячи покупців з сучасними технологіями.

В період з 30 квітня до 20 травня відвідувачів запрошують тестувати ноутбуки для дому та роботи, трансформери, планшети та VR-новинки у найбільшій демозоні Lenovo в Україні

Перейти на сайт «Майстерня 21»

Share
Написати коментар
loading...