Реклама

МАУ відновила регулярні рейси у Данію

Авіакомпанія МАУ відновила пряме авіасполучення з Данією і виконала перший прямий регулярний рейс у Копенгаген 25 квітня. Про це зазначає прес-служба компанії

Čytaty latynkoju
МАУ відновила регулярні рейси у Данію
  1. Головна
  2. Місто
  3. МАУ відновила регулярні рейси у Данію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Авіакомпанія МАУ відновила пряме авіасполучення з Данією і виконала перший прямий регулярний рейс у Копенгаген 25 квітня. Про це зазначає прес-служба компанії

Рейси виконують 9 разів на тиждень, з двома класами обслуговування – бізнес та економ.

Чому ці рейси – історичні для МАУ

За умови раннього бронювання, за 10-6 місяців до вильоту, мінімальна ціна квитка в один бік з урахуванням усіх податків і зборів становить 545 грн. Уперше за свою історію МАУ відкриває нові рейси з частотою 9 разів на тиждень. Маршрут з такою високою інтенсивністю польотів сприятиме створенню додаткових робочих місць: близько 50 в самій авіакомпанії і близько 6-8 в компаніях, що працюють в суміжних галузях. Очікується, що транзитний потік між Данією і третіми країнами через Київ перевищить 70 тис пасажирів в рік. Це забезпечить українській економіці додаткові обсяги валютної виручки.

Нагадаємо, що Данія надає Україні €65 млн на економіку та демократію. Зазначена програма є продовженням тривалого партнерства між Україною і Данією. Тому Україна є однією з усього лише двох пріоритетних країн, які беруть участь у програмі. Додамо, що обсяг отриманої Україною міжнародної технічної допомоги в 2017 році склав $924,32 млн, що на $321 млн менше, ніж у минулому році.

Додамо, що МАУ також відновлюєМАУ відновить пряме авіасполучення з Канадою авіасполучення із Канадою. Рейси виконуватимуться три рази на тиждень по понеділках, середах і суботах. Польоти здійснюватимуться на далекомагістральних Boeing 767. Вильоти з Києва заплановані на 11:10, з Торонто — на 23:15. Час в дорозі на рейсі Київ-Торонто складе 10 годин і 25 хв, в зворотному напрямку — 9 годин 50 хв. На даний момент в системі бронювання вартість авіаквитків економ-класу на прямий маршрут Київ-Торонто становить близько 21 тис. грн в обидві сторони з урахуванням зборів, проте в прес-службі авіакомпанії відзначили, що ще не все тарифи заведені в систему. Раніше повідомлялося, що, можливо, рейс буде сезонним.

Share
Написати коментар
loading...