Реклама

ПриватБанк запускає віртуальні POS-термінали для підприємців та малого бізнесу

ПриватБанк запустив PrivatPayBot, який допоможе підприємцям і малому бізнесу приймати оплату товарів і послуг у безготівковій формі без POS-терміналів: за допомогою месенджера Telegram
Čytaty latynkoju
ПриватБанк запускає віртуальні POS-термінали для підприємців та малого бізнесу
  1. Головна
  2. Новини
  3. ПриватБанк запускає віртуальні POS-термінали для підприємців та малого бізнесу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
ПриватБанк запустив PrivatPayBot, який допоможе підприємцям і малому бізнесу приймати оплату товарів і послуг у безготівковій формі без POS-терміналів: за допомогою месенджера Telegram

Щоб користуватися віртуальним терміналом, потрібно тільки підключити бота в месенджері та свою пластикову картку або рахунок у банку. На часі дізнатися, як працюватимуть нові віртуальні смаколики від ПриватБанку.

У чому переваги нового сервісу 

Сервіс допоможе не упустити покупця, в якого немає із собою готівки, і забезпечить високий рівень безпеки платежів. Новий бот створює оригінальний QR-код під оплату конкретної покупки. Під час оплати за допомогою PrivatPayBot продавцеві потрібно зазначити суму оплати, після чого бот автоматично створює та виводить на екран смартфону QR-код, який покупець сканує своїм Privat24. Оплата товару через мобільний проходить миттєво, а результат оплати надходить продавцеві в PrivatPayBot.

Нагадаємо, що ПриватБанк став лідеромПриватБанк став лідером за кількістю виданих е-ліцензій за кількістю виданих е-ліцензій. Згідно зі статистикою, з початку 2018 року ПриватБанком видано 146 з 282 виданих в Україні е-ліцензій, при цьому 58% ліцензій на вивезення валюти були отримані клієнтами банку для купівлі акцій провідних світових компаній. 42% – для розміщення на закордонному особистому рахунку.

Щоб інвестувати в закордонні активи через ПриватБанк, достатньо оформити заявку онлайн у Приват24. ПриватБанк допоможе отримати індивідуальну електронну ліцензію НБУ безкоштовно. Крім того, банк забезпечить підтримку клієнтам на всіх етапах отримання ліцензії та відправки платежу.

Додамо, що із 3 липня 2017 року Нацбанк відкрив видачу фізичним особам індивідуальних ліцензій в електронній формі за допомогою автоматизованої інформаційної системи НБУ на розміщення коштів на особистому рахунку за межами України та здійснення інвестицій за кордон. Йдеться про створення юридичних осіб за кордоном, придбання корпоративних прав та цінних паперів іноземних емітентів, прав власності на нерухоме майно за межами України. Сума, яку клієнт може перерахувати за кордон, становить $50 тис на рік.

Share
Написати коментар
loading...