Реклама

K.Fund побудують у Харкові освітній простір Innovations Campus

Фонд бізнесмена Василя Хмельницького K.Fund спільно з НТУ «Харківський політехнічний інститут» до кінця 2018 року побудують і відкриють у Харкові освітній простір Innovations Campus вартістю понад 60 млн грн
Čytaty latynkoju
K.Fund побудують у Харкові освітній простір Innovations Campus
  1. Головна
  2. Креатив
  3. K.Fund побудують у Харкові освітній простір Innovations Campus
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фонд бізнесмена Василя Хмельницького K.Fund спільно з НТУ «Харківський політехнічний інститут» до кінця 2018 року побудують і відкриють у Харкові освітній простір Innovations Campus вартістю понад 60 млн грн

В основу навчання в Харкові буде покладена інноваційна освітня програма, що є розробкою фахівців UNIT.Factory у співпраці з НТУ «ХПІ» та іншими українськими вишами.

Що відомо про майбутній інноваційний об’єкт 

На базі кампусу продовжить свою роботу «Школа малого та середнього підприємництва». Сучасний коворкінг відкриє можливість стартапам і креативним молодим фахівцям отримати робочі місця, кваліфіковану професійну підтримку бізнесу, безпеку, доступ до знань. Організатори також планують залучити до фінансування цього соціально-освітнього проекту інвестиції держави, підприємств і місцевого бізнесу.

Додамо, що перший віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) Василь Хмельницький є мажоритарним акціонером UDP. На початку жовтня цього року він об’єднав свої бізнес-проекти та соціальні ініціативи під брендом UFuture Investment Group (Брюссель), головним керуючим директором якої став Микола Тимощук, який очолював представництво УСПП у Брюсселі. До складу групи увійшла UDP, а також бізнеси В.Хмельницького в таких напрямах, як UDP Renewables, індустріальний парк «Біла Церква», інноваційні парки UNIT.City і LvivTech.City. У повідомленні наголошувалося, що група відкрита для створення спільних підприємств і залучення нових партнерів. Підтримку соціальних проектів у галузі економіки та освіти здійснює фонд В.Хмельницького K.Fund.

Додамо, що UDP – одна з найбільших девелоперських компаній в Україні, працює на ринку з 2002 року та реалізувала 11 проектів загальною площею 3 млн кв. м. Серед найбільш відомих – розвиток аеропорту «Київ», будівництво столичних торговельно-розважального центру Ocean Plaza та житлових комплексів RiverStone, «Паркове місто».

Нагадаємо, що у Харкові запустилиСервіс таксі Uklon запустили у Харкові сервіс таксі Uklon. На сьогодні Uklon працює в 10 українських містах: Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Харків, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Суми, Полтава та Чернігів. Нагадаємо, в жовтні Uklon запустив безкоштовне страхування пасажирів. Страховка поширюється автоматично на всіх користувачів додатку або веб-інтерфейсу сервісу у всіх містах присутності Uklon.

Share
Написати коментар
loading...