Реклама

Renault розпочала продаж електрокарів в Україні

В українській дилерській мережі Renault стартував продаж електромобілів. 9 офіційних дилерських центрів компанії мають допуск до продажу і обслуговування електромобілів Renault ZOE і Kangoo ZE
Čytaty latynkoju
Renault розпочала продаж електрокарів в Україні
  1. Головна
  2. Новини
  3. Renault розпочала продаж електрокарів в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В українській дилерській мережі Renault стартував продаж електромобілів. 9 офіційних дилерських центрів компанії мають допуск до продажу і обслуговування електромобілів Renault ZOE і Kangoo ZE

Цієї зими в Україні за участю експертів з Франції та представників компанії «Рено Україна» був проведений повторний ZOE тур. Його результати свідчать про підготовленість інфраструктури і дають зелене світло на продаж електромобілів в Україні.

Як перевіряють українську інфраструктуру на готовність до електрокарів 

Відповідно до вимог бренду Renault, перед стартом продажів електромобілів в країні проводиться ґрунтовна перевірка інфраструктури зарядних станцій на коректність роботи. Перевіряють також можливість комфортної та безпечної експлуатації електромобілів Renault в міських умовах. Виробники зарядних станцій в Європі, які хочуть співпрацювати з брендом Renault, повинні отримати на свою станцію сертифікат ZE Ready.

З метою оцінки стану зарядних станцій командою Renault в Україні було проведено ZOE тур. Це така собі інспекція зарядної інфраструктури командою з 3-х співробітників штаб-квартири Renault. У неї входять менеджер з розвитку бізнесу електромобілів в країнах Східної Європи та 2 технічних фахівця. Згідно з правилами бренду, продажі електромобілів Renault можуть здійснюватися тільки в тих містах, де 80% громадської інфраструктури коректно заряджають електромобілі Renault.

Які українські міста вже «пережили» ZOE тур

Перша інспекція була проведена в Києві, Львові та Одесі навесні 2017 року. За її підсумками лише 76% зарядних станцій мали належний технічний рівень для зарядки електромобілів Renault. З огляду на низьку підготовленість української інфраструктури до комфортної експлуатації електромобілів Renault, протягом року проводились переговори з власниками та операторами інфраструктури щодо виправлення помилок і удосконалення роботи зарядних станцій.

Цієї зими команда експертів Renault повторно провела ZOE тур по Україні, щоб перевірити стан зарядних станцій після необхідних модифікацій. За результатами другого ZOE туру рівень підготовленості інфраструктури для електромобілів Renault виявився прийнятним, адже 85% з перевірених зарядних станцій сумісні з Renault ZOE (при необхідному мінімумі 80%). В рамках ZOE туру 9 офіційних дилерських центрів Renault в Україні пройшли перевірку і отримали статус Renault Expert ZE, який дає право на продаж і обслуговування електромобілів Renault.

Нагадаємо, що нещодавно презентувалиПредставили український електромобіль Kugel український електроавтомобіль. Kugel – це компактний (2,7 м довжини) міський електромобіль. Він буде виготовлятися у місті Малага в Іспанії. На нього вже є замовлення від влади Монако, а також від українського екопоселення під Борисполем.

Share
Написати коментар
loading...