Реклама

Майбутнє закупівель обговорять на Forum Zakupki в онлайн-форматі

Forum Zakupki — наймасштабніша в Україні подія про державні й комерційні закупівлі, де обмінюються досвідом представники бізнесу і держави. 25 квітня захід відбудеться вшосте та буде проведений у новому форматі — онлайн
Čytaty latynkoju
Майбутнє закупівель обговорять на Forum Zakupki в онлайн-форматі
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Майбутнє закупівель обговорять на Forum Zakupki в онлайн-форматі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Forum Zakupki — наймасштабніша в Україні подія про державні й комерційні закупівлі, де обмінюються досвідом представники бізнесу і держави. 25 квітня захід відбудеться вшосте та буде проведений у новому форматі — онлайн

Вихід Forum Zakupki в онлайн дасть змогу взяти участь у заході охочим у будь-якому куточку України та світу. Онлайн-формат Форуму дає можливість кожному отримити консультацію експерта, поставити питання спікерам і отримати всю найважливішу інформацію щодо закупівель лише за один день з будь-якої точки світу.

Які головні теми обговорять на Forum Zakupki

Учасники Форуму дізнаються, як ефективно створювати електронні торги й уникати поширених помилок під час участі у тендерах, як купувати і вигідно продавати. На Forum Zakupki будуть представлені реальні кейси — найскладніші ситуації, в які потрапляють замовники і постачальники, а експерти разом із учасниками ретельно їх проаналізують, запропонують шляхи вирішення й уникнення.

Доповіді Форуму охоплять і перспективний ринок аукціонів, на яких продаються або орендуються державні та комерційні матеріальні й нематеріальні активи.

Вперше на форумі:

  • Законопроект про допорогові закупівлі — обов’язкові закупівлі майна на суми від 50 тис грн. В чому особливості таких закупівель, яких товарів та послуг це стосується, чи передбачені спрощені процедури для участі у тендерах — дізнайтеся на онлайн-форумі.
  • Нові правила оскарження — нові правила подання та оплати скарг в Антимонопольний комітет (аналiз нового законопроекту).
  • Нові кейси від замовників і постачальників — як отримати найякісніший товар за найнижчою ціною? Як складати пропозиції і проводити аукціон, щоб отримати і замовлення, і оплату якнайшвидше? Про це знають і розповідають самі спеціалісти.
  • Консультації експертів та відповіді на всі ваші запитання — онлайн-формат заходу дає можливість кожному отримити консультацію експерта, поставити свої питання спікерам і отримати всю найважливішу інформацію щодо закупівель лише за один день з будь-якої точки світу. Ви можете ставити питання під час трансляції Форуму або надсилати їх вже зараз на [email protected]
  • Також на учасників чекає: практикум від юристів; найактуальніші події ринку; доповіді експертів та практичні поради.

Хто виступатиме на Форумі і кому це буде цікаво

Шостий Forum Zakupki — це 18 спікерів, 5 годин виступів експертів від бізнесу і державних органів, інсайдерська інформація про зміни в законодавстві, допорогові закупівлі, малу приватизацію, а також розбір складних кейсів.

Серед провідних українських експертів на Форумі, зокрема, виступлять:

Форум буде корисний: керівникам бізнесу; досвідченим постачальникам і постачальникам-початківцям; закупівельникам державних організацій і комерційних компаній.

Детальнішу інформацію про подію шукайте за посиланням.

До слова, майбутнє банківської системи обговорять на UNIT Fintech Forum 2018. Інноваційний парк UNIT.City спільно з UFuture Investment Group збирає найкращі українські банки, корпоративні інноваційні програми, фінтех-стартапи, гравців екосистем та міжнародних експертів, щоб обговоритиМайбутнє банківської системи обговорять на UNIT Fintech Forum 2018 найгарячіші тенденції та кейси у сфері корпоративних інновацій та цифрових фінтех-трансформацій.

Share
Написати коментар
loading...