Реклама

На обкладинці Vogue з’явилася ілюстрація українського художника

Роботи українського художника з Харкова Станіслава Сенчука з'явилися на обкладинці травневого номера журналу Vogue Britain
Čytaty latynkoju
На обкладинці Vogue з’явилася ілюстрація українського художника
  1. Головна
  2. Креатив
  3. На обкладинці Vogue з’явилася ілюстрація українського художника
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Роботи українського художника з Харкова Станіслава Сенчука з'явилися на обкладинці травневого номера журналу Vogue Britain

Травневий випуск BritishVogue надихає безліччю творчих переосмислень, включаючи цей графічний дизайн від українського художника із Харкова Станіслава Сенчука.

Що відомо про співпрацю Станіслава та Vogue 

Vogue вже не вперше використовує роботи Станіслава Сенчука для своїх матеріалів. У грудневому випуску британської версії модного журналу також вийшов матеріал з ілюстрацією Сенчука.Також український художник співпрацює з Versace та іншими модними брендами, чудово вловлюючи і відображаючи неповторний стиль кожного з них.

Ілюстрацію українського художника використав для обкладинки журнал Vogue (фото)

Нагадаємо, що український художник проілюструвавУкраїнський художник проілюстрував новий альбом Елтона Джона новий альбом Елтона Джона. Обкладинку та ілюстрації для наповнення диска робив 27-річний Василь Колотуша, який працює в стилі «neon» з 2014 року. Всього було створено сім ілюстрацій. Одну із них можна побачити на обкладинці, а інші знаходяться всередині альбому. Обкладинка і інші ілюстрації – це нові роботи українського художника. Ідея повністю належить студії і клієнтові: вони мали повний контроль над процесом роботи, аж до вибору кольорової гами, схеми, ракурсів, деталей.

Успіхи на міжнародній арені роблять не лише українські ілюстратори, але й музиканти. Нещодавно пісня українського гурту «ДахаБраха» сталаПісня «ДахаБраха» стала саундтреком для бренду Девіда Бекхема саундтреком для бренду Девіда Бекхема.  9 січня 2018-го у мережі з’явився відеоролик, де Бекхем та інші чоловіки рекламують його бренд House 99. У цьому ролику лунає пісня «Шо з-под дуба» гурту «ДахаБраха». Український гурт вперше потрапив у рекламну кампанію подібного рівня.

Share
Написати коментар
loading...