Реклама

У Києві вдесяте відбудеться найбільша ІТ-конференція Східної Європи

За 10 років iForum став візитною карткою української ІТ-сфери та суміжних галузей.  Десять років форум концентрує ринок на одному майданчику, дає старт новим бізнесам, ідеям та трендам
Čytaty latynkoju
У Києві вдесяте відбудеться найбільша ІТ-конференція Східної Європи
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Києві вдесяте відбудеться найбільша ІТ-конференція Східної Європи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За 10 років iForum став візитною карткою української ІТ-сфери та суміжних галузей.  Десять років форум концентрує ринок на одному майданчику, дає старт новим бізнесам, ідеям та трендам

За словами організаторів, ювілейний iForum  — це:

  • величезний фаховий івент, який 10 років проводиться на волонтерських засадах силами найактивніших ІТ-компаній,
  • понад 10 тис відвідувачів,
  • близько 100 компаній-учасників експозони,
  • 10 тематичних напрямів,
  • понад 150 авторитетних спікерів,
  • ексклюзивна зона «Місто майбутнього» — прототип «розумного» міста з інноваційними розробками, які можна випробувати самостійно.

Що нового можна буде побачити під час iForum-2018

Новинка №1 — трендовий напрямок Blockchain. Він охопить теми застосування технології блокчейн, криптовалют та нового інструменту із залучення капіталу — ICOРинок ICO  — результати 2017-го та очікування від 2018 року. Про популярні теми можна буде не лише послухати, але й обговорити їх за кавою.

Новинка №2 — напрям Digital Fun. Він акумулює всі теми цифрових технологій індустрії розваг:

  • YouTube і стримери,
  • онлайн-кінотеатри і радіостанції,
  • кіберспорт і відеоігри. Справжній рай для геймерів, розробників, авторів та користувачів відеоконтенту.

Новинка №3 — фінал Першого в Україні конкурсу біомедстартапів, реєстрація команд на який ще триває. Цей конкурс має виявити українські біомедичні стартапи та наблизити їх до світової дискусії про викорстання нових технологій у медицині (таких, як штучний інтелект, доповнена реальність, телемедицина, інтернет речей, блокчейн, великі дані тощо).

Напрям «Інновації» —приз глядацьких симпатій минулого року — на ювілейному iForumʼі продовжіть інформувати про останні новинки зі світу експоненційних технологій у новому форматі від команди SingularityU Kyiv.

Про що ще говоритимуть під час конференції

Стійким фаворитом останніх років залишається напрям «Освітні технології майбутнього». Тут йтиметься про новітні підходи в організації персональної та колективної освіти та еволюцію освітніх інституцій. 

Напрямок «Стартапи», де щороку обговорюють теми, які хвилюють молодих підприємців (інвестиції, стратегії виходу на ринки, екосистеми підтримки стартапів тощо), наближається за популярністю до «трьох китів» iForumʼу: «Бізнесу», «Реклами» і «Технологій». Саме з цих напрямів десять років тому почалася перша конференція. Більше напрямків можна знайти за посиланням.

«Щороку ми робимо iForum з думкою, що краще створити щось добре у міру своїх можливостей, ніж говорити «зрада» та «все пропало», — зазначив голова оргкомітету iForum Олександр Ольшанський. — «Ми стараємося, як можемо, і збираємо таких же людей, які також намагаються щось робити, щоби нашим дітям було комфортно в Україні і не соромно за неї».

Придбати квиток та стати учасником iForum-2018

Share
Написати коментар
loading...