Додаток поки працює в тестовому режимі. Завантажити його для Android та iOS можна на сайті, вказавши свою електронну пошту. Згодом надійде лист із прикріпленим додатком.

Додамо, що разом із цим «Укрпошта» розпочала«Укрпошта» розпочинає підписку на періодику за допомогою Bitcoin підписку на періодичні видання за допомогою Bitcoin.

Офіційний сайт «Укрпошти» дозволяє українцям оформити онлайн-підписку на наступне півріччя чи на увесь рік не лише за допомогою кредитної картки чи платіжної системи WebMoney, але і за допомогою Bitcoin. Під час оформлення підписки онлайн, користувача скеровують на сайт державного підприємства, яке займається розповсюдженням друкованих видань Pressa.ua . На ньому і можна здійснити оплату за допомогою криптовалюти.

Додамо, що «Укрпошта» планує розвивати«Укрпошта» запустить мобільний додаток інфраструктуру компанії: будуть створені нові термінали у Львові та Полтаві, а також здійснений ремонт вже існуючих сортувальних центрів. Кожен населений пункт з більше ніж 2 тис мешканців отримає комп’ютеризоване відділення. Головна пошта країни оброблятиме 20% від всіх посилок, що замовляють чи відправляють українці. Такого показника планує досягнути компанія в 2018 році та збільшувати його в подальшому.

Обіцяють просувати послуги з міжнародної доставки та доставки всередині країни. Працюватимуть над підвищенням операційної ефективності та темпами оброблення посилок. Сукупні доходи мають зрости більш ніж на третину – до 7,5 млрд грн. Додамо, що минулого року компанія придбала 279 нових авто та закупила 8 300 комп’ютерів. При цьому Укрпошта сплатила 1,65 млрд грн на користь держави.