Реклама

Від великоднього столу до цікавих заходів: Куди піти у Києві

Редакція Na chasi піклується, аби ваш тиждень після Великодня був сповнений не лише м'ясними стравами, але й різноманітними подіями. Ознайомлюйтеся з переліком івентів у столиці на наступні 7 днів і додавайте найцікавіші до календаря, щоби смакувати паску з чистим сумлінням
Čytaty latynkoju
Від великоднього столу до цікавих заходів: Куди піти у Києві
  1. Головна
  2. Історії
  3. Від великоднього столу до цікавих заходів: Куди піти у Києві
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Редакція Na chasi піклується, аби ваш тиждень після Великодня був сповнений не лише м'ясними стравами, але й різноманітними подіями. Ознайомлюйтеся з переліком івентів у столиці на наступні 7 днів і додавайте найцікавіші до календаря, щоби смакувати паску з чистим сумлінням

Наступного тижня радимо відвідати такі бізнес-івенти у столиці:

Пройшло
«Відверто про... Досвід перших». Зустріч з Олександром Кардаковим
Дата та час: Травень 22, 19:00
Ціна: 200 грн

Олександр Кардаков — бізнесмен, лідер українського ІТ-ринку, експерт у сфері кібербезпеки, засновник та голова наглядової ради компанії «Октава Капітал». У ході зустрічі поговоримо про таке: Чим відрізняється стартапер в 20 і 45 років? Як не «наломати дрів» на початку розвитку власного бізнесу і що робити, коли це вже сталось? В які галузі бізнесу варто інвестувати сьогодні? Як «продати» свою ідею інвестору? Чому кібербезбека – одне з найважливіших питань в організації бізнесу сьогодні? Та багато іншого.

Травень 22, 19:00
Пройшло
UNIT.Saas Meetup #3 | Growth in US. Strategies and Hacks
Дата та час: Квітень 11, 19:00
Місце проведення: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 1
Ціна: 250 грн

Збираєтеся виводити продукт на американський ринок? Чи вже зробили це, але не надто успішно? Налагодження зв’язків, доступ до капіталу та розуміння іноземної бізнес-культури, отримання необхідних ресурсів для стимулювання росту компанії — все це може стати викликом для команди. Особливо під час інтеграції в новий ринок. Злободенні проблеми? Приходте, аби дізнатися growthhacks для США.

Квітень 11, 19:00
Пройшло
Конференція «Бізнес, що змінює країну»
Дата та час: Квітень 12, 11:00
Місце проведення: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 1
Ціна: безкоштовно/200-700 грн

Центр «Розвиток КСВ» запрошує на конференцію «Бізнес, що змінює країну». Конференція є логічним завершенням Конкурсу кейсів з КСВ, в рамках якого компанії подавали кейси за 2017 рік. Під час конференції будуть презентовані нові кейси від бізнесу, що розпочалися у 2017 році. Реєстрація участі — за посиланням.

Квітень 12, 11:00
Пройшло
Блокчейн у держсекторі. Запровадити не можна чекати
Дата та час: Квітень 12, 18:30
Ціна: 100 грн

Блокчейн — це вже давно не про крипту. Це про автоматизацію та довіру. А блокчейн в державному секторі — ще й про економічний розвиток, прозорість та безліч можливостей для civic tech проектів. Добре чи погано, що у відносинах громадянина та держави завжди є людський фактор — чиновник? Який економічний профіт від запровадження блокчейну у держсекторі? На ці запитання відповість Віктор Вишньов — генеральний директор державного підприємства OpenMarketКоманда OpenMarket: «Зараз ми йдемо до електронної децентралізації» — СЕТАМ.

Квітень 12, 18:30

Для тих, хто цікавляться технологіями, ми дібрали такі заходи у Києві:

Пройшло
Лекція Дениса Рижих: Як утримати гравців ІТ-команд
Дата та час: Квітень 10, 19:30
Ціна: 200-250 грн

Плинність персоналу в IT компаніях постійно збільшується. Найбільше вражає те, що це стає загальною нормою. Якщо раніше це було неприйнятно, то тепер це просто реальність. На лекції ви дізнаєтеся: про взаємодію технічних команд і компанії; як інженерам знайти свій технічний рай, або «Технічні таланти, вам сюди!»; що відчувають інженери, коли працюють спільно? що потрібно зробити, щоб вони не говорили про «… в іншому місці …»; як спiвставити цілі компанії і особисті цілі учасників інженерних команд? чим кориснi конфлікти і чому вони потрібні та багато іншого.

Квітень 10, 19:30
Пройшло
Data Protection. Як не потрапити у халепу
Дата та час: Квітень 11, 19:00
Ціна: 150 грн

2018-й ще за половину не перевалив, а вже маємо два гучних скандали з використанням персональних даних. Перший — кейс Facebook та Cambridge Analytica, де одна компанія знала про витік даних користувачів і нічого не вдіяла, а інша — використала їх у політичних цілях клієнта. Другий кейс – застосунок GetContact, що копіює дані телефонної книги користувача. На події обговоримо вищезазначені кейси та розберемося, як все ж таки можна захистити свої персональні дані. Спікерка: Христина Нємчинова-Угрин — партнер та засновник юридичної компанії Brightman.

Квітень 11, 19:00
Пройшло
Як і де продати свої послуги розробки?
Дата та час: Квітень 12, 19:00
Місце проведення: iHUB, вулиця Хрещатик, 10
Ціна: безкоштовно

Компанії, бізнес яких базується на IT, весь час працюють над тим, щоб якомога ефективніше надавати свої послуги в умовах жорсткої конкуренції. Виділитися на тлі безлічі пропозицій, виробити свої методи і підкреслити саме те, що буде вирізняти вас з-поміж конкурентів, навчить CEO & Founder at FoxmindEd — Сергій Немчинський. У нього величезний досвід роботи в сфері освіти і IT.

Квітень 12, 19:00
Пройшло
Інтерактив «Software Testing. Step-by-step to get success»
Дата та час: Квітень 12, 19:30
Ціна: безкоштовно

Багато читаєш в інтернеті про курсах тестування ПО, а в результаті ніякої конкретики? В такому випадку приходь на безкоштовну консультацію навчального центру QA Start Up. Отримаєш чесні відповіді на питання, візьмеш участь в процесах пов’язаних з тестуванням ПЗ, оціниш професію тестувальника і чи підходить вона тобі.

Квітень 12, 19:30

2 події з рубрики «Урбан», які пройдуть у столиці в наступні 7 днів:

Пройшло
Лекція про довоєнний Хрещатик
Дата та час: Квітень 10, 19:00
Ціна: 140-180 грн

Семен Широчин — доктор філософії, дослідник ахрітектури Києва, автор книги «Невідоме Лівобережжя» розповість про архітектуру довоєнного Хрещатика. Під час лекції пройде віртуальна прогулянка Хрещатиком, ви зможете побачити будинки, які вже зараз не існують. Особлива увагу ми звернемо на будівлі, збудовані у міжвоєнний період і які проіснували менше 10 років.

Квітень 10, 19:00
Пройшло
Виставка «Олександр Флоренський. Київська та Одеська Абетки»
Дата та час: Квітень 12
Місце проведення: Educatorium, вулиця Рейтарська, 8Б
Ціна: безкоштовно

Виставка «Олександр Флоренський. Київська та Одеська Абетки» є частиною авторської серії «ілюстрованих міських портретів». Кожна з «абеток» Флоренського – це пейзажні замальовки топонімів міста на всі букви алфавіту локальної мови. У 2017 до Єрусалимської, Тбіліської, Петербурзької, Воронезької, Чорногорської та Нью-Йоркської абеток приєдналися також Київська та Одеська. На виставці в Едукаторіумі вашій увазі будуть представлені 66 ілюстрацій саме з цих двох книжок. У вас також буде можливість почути історію створення серії від самого художника та придбати книжки з його автографом.

Квітень 12

Наостанок 4 креативні заходи наступного тижня:

Пройшло
Лекція Федора Філона «Дизайн-системи»
Дата та час: Квітень 11, 19:30
Місце проведення: Projector, вулиця Воздвиженська, 34А
Ціна: 150 грн

Федор Філон — керівник дизайн команди в Tickets Travel Network. Працював в різних сферах дизайну — від брендингу та дизайну упаковки до продуктового та промислового. Спікер розповість про особистий досвід розробки дизайн системи, про те які інструменти використовували, а також які помилки допускали і чому не варто сліпо переймати будь-яку методологію, а варто шукати індивідуальне рішення під свій продукт. Лекція буде корисна: дизайнерам, фахівцям з фронт-енду, аналітикам, проджект / продакт менеджерам, маркетологам, власникам бізнесів.

Квітень 11, 19:30
Пройшло
PechaKuchaNight «EduKids: чому, де і як навчати дітей?»
Дата та час: Квітень 12, 19:30
Ціна: 200 грн

У Часописі відбудеться творча зустріч PechaKuchaNight, де ми поговоримо на одну з найболючіших тем для сучасних українських батьків: чому, де і як навчати дітей? Ми почуємо десять яскравих доповідей у динамічному форматі 20х20. Якщо вас цікавить ця тема і ви будете у столиці 12 квітня — не пропустіть цей івент.

Квітень 12, 19:30
Пройшло
Сила публічного виступу
Дата та час: Квітень 09, 18:00
Ціна: безкоштовно

Боїшся виступати перед великою аудиторією? Забуваєш слова і взагалі не знаєш як себе вести під час виступу? Тоді ця подія саме для тебе! Всім відомо, що публічне мовлення — це ефективний інструмент прямого впливу та досягнення цілей. І від того, наскільки успішно його використовують, залежить ставлення публіки та її довіра. Тому, якщо від однієї згадки про публічний виступ у тебе з’являється паніка, ти обов’язково маєш прийти. Ти дізнається корисні поради та лайфхаки, а головне зможеш спробувати їх на практиці.

Квітень 09, 18:00
Пройшло
Кінопоказ «Війна химер»
Дата та час: Квітень 11, 17:00
Ціна: безкоштовно

Любиш незвичайні заходи, де атмосфера сповнена дискусіями та знайомствами? Тобі подобається сучасне українське кіно? Неважливо чи ти вчишься на сценаріста чи рекламіста, ти не можеш пропустити найкультурніший захід в ІЖ! Кінопоказ «Війна химер» — це зустріч студентів із сучасним українським кіно та тими, хто його поробляє. Сценаристи, за сумісництвом випускники ІЖ розкажуть про свій власний досвід зйомок в індустрії українського кіно. Запрошуємо всіх бажаючих переглянути документальну стрічку минулого року разом з професіоналами своєї справи.

Квітень 11, 17:00

Події за хронологією

Пройшло
Сила публічного виступу
Дата та час: Квітень 09, 18:00
Ціна: безкоштовно

Боїшся виступати перед великою аудиторією? Забуваєш слова і взагалі не знаєш як себе вести під час виступу? Тоді ця подія саме для тебе! Всім відомо, що публічне мовлення — це ефективний інструмент прямого впливу та досягнення цілей. І від того, наскільки успішно його використовують, залежить ставлення публіки та її довіра. Тому, якщо від однієї згадки про публічний виступ у тебе з'являється паніка, ти обов'язково маєш прийти. Ти дізнається корисні поради та лайфхаки, а головне зможеш спробувати їх на практиці.

Квітень 09, 18:00
Пройшло
Лекція про довоєнний Хрещатик
Дата та час: Квітень 10, 19:00
Ціна: 140-180 грн

Семен Широчин — доктор філософії, дослідник ахрітектури Києва, автор книги «Невідоме Лівобережжя» розповість про архітектуру довоєнного Хрещатика. Під час лекції пройде віртуальна прогулянка Хрещатиком, ви зможете побачити будинки, які вже зараз не існують. Особлива увагу ми звернемо на будівлі, збудовані у міжвоєнний період і які проіснували менше 10 років.

Квітень 10, 19:00
Пройшло
Лекція Дениса Рижих: Як утримати гравців ІТ-команд
Дата та час: Квітень 10, 19:30
Ціна: 200-250 грн

Плинність персоналу в IT компаніях постійно збільшується. Найбільше вражає те, що це стає загальною нормою. Якщо раніше це було неприйнятно, то тепер це просто реальність. На лекції ви дізнаєтеся: про взаємодію технічних команд і компанії; як інженерам знайти свій технічний рай, або «Технічні таланти, вам сюди!»; що відчувають інженери, коли працюють спільно? що потрібно зробити, щоб вони не говорили про «... в іншому місці ...»; як спiвставити цілі компанії і особисті цілі учасників інженерних команд? чим кориснi конфлікти і чому вони потрібні та багато іншого.

Квітень 10, 19:30
Пройшло
Кінопоказ «Війна химер»
Дата та час: Квітень 11, 17:00
Ціна: безкоштовно

Любиш незвичайні заходи, де атмосфера сповнена дискусіями та знайомствами? Тобі подобається сучасне українське кіно? Неважливо чи ти вчишься на сценаріста чи рекламіста, ти не можеш пропустити найкультурніший захід в ІЖ! Кінопоказ «Війна химер» — це зустріч студентів із сучасним українським кіно та тими, хто його поробляє. Сценаристи, за сумісництвом випускники ІЖ розкажуть про свій власний досвід зйомок в індустрії українського кіно. Запрошуємо всіх бажаючих переглянути документальну стрічку минулого року разом з професіоналами своєї справи.

Квітень 11, 17:00
Пройшло
Data Protection. Як не потрапити у халепу
Дата та час: Квітень 11, 19:00
Ціна: 150 грн

2018-й ще за половину не перевалив, а вже маємо два гучних скандали з використанням персональних даних. Перший — кейс Facebook та Cambridge Analytica, де одна компанія знала про витік даних користувачів і нічого не вдіяла, а інша — використала їх у політичних цілях клієнта. Другий кейс - застосунок GetContact, що копіює дані телефонної книги користувача. На події обговоримо вищезазначені кейси та розберемося, як все ж таки можна захистити свої персональні дані. Спікерка: Христина Нємчинова-Угрин — партнер та засновник юридичної компанії Brightman.

Квітень 11, 19:00
Пройшло
Лекція Федора Філона «Дизайн-системи»
Дата та час: Квітень 11, 19:30
Місце проведення: Projector, вулиця Воздвиженська, 34А
Ціна: 150 грн

Федор Філон — керівник дизайн команди в Tickets Travel Network. Працював в різних сферах дизайну — від брендингу та дизайну упаковки до продуктового та промислового. Спікер розповість про особистий досвід розробки дизайн системи, про те які інструменти використовували, а також які помилки допускали і чому не варто сліпо переймати будь-яку методологію, а варто шукати індивідуальне рішення під свій продукт. Лекція буде корисна: дизайнерам, фахівцям з фронт-енду, аналітикам, проджект / продакт менеджерам, маркетологам, власникам бізнесів.

Квітень 11, 19:30
Пройшло
Конференція «Бізнес, що змінює країну»
Дата та час: Квітень 12, 11:00
Місце проведення: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 1
Ціна: безкоштовно/200-700 грн

Центр «Розвиток КСВ» запрошує на конференцію «Бізнес, що змінює країну». Конференція є логічним завершенням Конкурсу кейсів з КСВ, в рамках якого компанії подавали кейси за 2017 рік. Під час конференції будуть презентовані нові кейси від бізнесу, що розпочалися у 2017 році. Реєстрація участі — за посиланням.

Квітень 12, 11:00
Пройшло
Блокчейн у держсекторі. Запровадити не можна чекати
Дата та час: Квітень 12, 18:30
Ціна: 100 грн

Блокчейн — це вже давно не про крипту. Це про автоматизацію та довіру. А блокчейн в державному секторі — ще й про економічний розвиток, прозорість та безліч можливостей для civic tech проектів. Добре чи погано, що у відносинах громадянина та держави завжди є людський фактор — чиновник? Який економічний профіт від запровадження блокчейну у держсекторі? На ці запитання відповість Віктор Вишньов — генеральний директор державного підприємства OpenMarket — СЕТАМ.

Квітень 12, 18:30
Пройшло
Як і де продати свої послуги розробки?
Дата та час: Квітень 12, 19:00
Місце проведення: iHUB, вулиця Хрещатик, 10
Ціна: безкоштовно

Компанії, бізнес яких базується на IT, весь час працюють над тим, щоб якомога ефективніше надавати свої послуги в умовах жорсткої конкуренції. Виділитися на тлі безлічі пропозицій, виробити свої методи і підкреслити саме те, що буде вирізняти вас з-поміж конкурентів, навчить CEO & Founder at FoxmindEd — Сергій Немчинський. У нього величезний досвід роботи в сфері освіти і IT.

Квітень 12, 19:00
Пройшло
PechaKuchaNight «EduKids: чому, де і як навчати дітей?»
Дата та час: Квітень 12, 19:30
Ціна: 200 грн

У Часописі відбудеться творча зустріч PechaKuchaNight, де ми поговоримо на одну з найболючіших тем для сучасних українських батьків: чому, де і як навчати дітей? Ми почуємо десять яскравих доповідей у динамічному форматі 20х20. Якщо вас цікавить ця тема і ви будете у столиці 12 квітня — не пропустіть цей івент.

Квітень 12, 19:30
Пройшло
Виставка «Олександр Флоренський. Київська та Одеська Абетки»
Дата та час: Квітень 12
Місце проведення: Educatorium, вулиця Рейтарська, 8Б
Ціна: безкоштовно

Виставка «Олександр Флоренський. Київська та Одеська Абетки» є частиною авторської серії «ілюстрованих міських портретів». Кожна з «абеток» Флоренського - це пейзажні замальовки топонімів міста на всі букви алфавіту локальної мови. У 2017 до Єрусалимської, Тбіліської, Петербурзької, Воронезької, Чорногорської та Нью-Йоркської абеток приєдналися також Київська та Одеська. На виставці в Едукаторіумі вашій увазі будуть представлені 66 ілюстрацій саме з цих двох книжок. У вас також буде можливість почути історію створення серії від самого художника та придбати книжки з його автографом.

Квітень 12
Пройшло
«Відверто про... Досвід перших». Зустріч з Олександром Кардаковим
Дата та час: Травень 22, 19:00
Ціна: 200 грн

Олександр Кардаков — бізнесмен, лідер українського ІТ-ринку, експерт у сфері кібербезпеки, засновник та голова наглядової ради компанії «Октава Капітал». У ході зустрічі поговоримо про таке: Чим відрізняється стартапер в 20 і 45 років? Як не «наломати дрів» на початку розвитку власного бізнесу і що робити, коли це вже сталось? В які галузі бізнесу варто інвестувати сьогодні? Як «продати» свою ідею інвестору? Чому кібербезбека – одне з найважливіших питань в організації бізнесу сьогодні? Та багато іншого.

Травень 22, 19:00
до зустрічі
у наступному дайджесті

Share
Написати коментар
loading...