Реклама

Між Україною та Іраком відновили прямий авіарейс

Між Іраком і Україною відновлене пряме авіасполучення. Офіційна презентація рейсів Багдад-Київ повинна відбутися наступного тижня. Про це повідомляє «Центр транспортних стратегій»
Čytaty latynkoju
Між Україною та Іраком відновили прямий авіарейс
  1. Головна
  2. Місто
  3. Між Україною та Іраком відновили прямий авіарейс
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Між Іраком і Україною відновлене пряме авіасполучення. Офіційна презентація рейсів Багдад-Київ повинна відбутися наступного тижня. Про це повідомляє «Центр транспортних стратегій»

Вчора, 3 квітня, о 15:06 в в аеропорту Бориспіль приземлився літак іракської авіакомпанії Iraqi Airways. Він  виконав перший авіарейс за маршрутом Багдад-Київ.

За скільки часу з України можна дістатися до Багдаду

Переліт був здійснений на лайнері Боїнг 737-800 з реєстраційним номером YI-ASV. Політ тривав майже 4  години. Додамо, що раніше іракський міністр транспорту висловив надію на спрощення українською стороною візового режиму для громадян Іраку. Він також розповів, хто може дати пасажиропотік до Києва: високу зацікавленість у подорожах в Україну він бачить в середовищі іракських студентів, бізнесменів, членів торговельних палат, а також громадян Іраку, які прибувають з метою лікування. Крім того, іракська сторона повідомила про намір збільшувати кількість іракських студентів, що навчатимуться у вишах України.

Нагадаємо, що угорський лоукостер Wizz Air до початку липня розширитьЛоукостер Wizz Air відкриває 70 нових маршрутів мережу польотів за 70 новими маршрутами. Запуск нових маршрутів стане можливим завдяки масштабному поповненню флоту. Протягом наступних 17 тижнів авіакомпанія поставить на свої європейські бази 21 літак. Зараз маршрутна мережа Wizz Air складається з 600 маршрутів, польоти за якими виконуються з 28 баз авіакомпанії.

16 з 70 рейсів буде відкрито в та з трьох українських аеропортів  — Київ-Жуляни, Львів і Харків. Серед українських аеропортів найбільшу кількість нових напрямків отримає Львів. 26 березня авіакомпанія почне літати в/з Львова до Гданська, Катовіце і Дортмунд, а з 1 травня – в/з Лондона (Лутон). Столичний аеропорт Київ-Жуляни отримає в кінці червня два нових рейси – до/з Таллінна і Лісабон. Також авіакомпанія повернеться в аеропорт Харків з двома рейсами – в/з Дортмунда і Катовіце.

Share
Написати коментар
loading...