Реклама

Столичні дороги обладнали розумними камерами відеоспостереження

Камера вміє рахувати та розпізнавати різні види машин, а також прогнозувати транспортні потоки автомобілів і самостійно аналізувати завантаженість кожної смуги
Čytaty latynkoju
Столичні дороги обладнали розумними камерами відеоспостереження
  1. Головна
  2. Новини
  3. Столичні дороги обладнали розумними камерами відеоспостереження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Камера вміє рахувати та розпізнавати різні види машин, а також прогнозувати транспортні потоки автомобілів і самостійно аналізувати завантаженість кожної смуги

У Києві поповнення: з’явились нові камери інтелектуальної транспортної системи. Камери можуть керувати світлофором в автоматичному режимі, щоб не створювалися пробки на дорогах. Столичні шляхи тепер стануть безпечнішими.

Які плани на майбутнє у ініціаторів встановлення камер

Мета співробітників комунального підприємства – встановити по чотири камери на кожному перехресті.  Правоохоронці сподіваються, що розумні камери допоможуть визначати винуватців аварій і боротися зі злочинністю.

Нагадаємо, що всього у Києві має бутиУ Києві буде 3 тис камер відеоспостереження 3 тис камер відеоспостереження. В столиці вже є близько 5 тисяч камер відеоспостереження з функцією розпізнавання обличчя. Комплексна програма профілактики та протидії злочинності в м. Києві «Безпечна столиця» на 2016 – 2018 роки була затверджена в рамках рішення «Про затвердження Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року».

Метою програми є підвищення загального рівня правопорядку і безпеки, зменшення кількості правопорушень, смертності і травматизму, забезпечення безпеки населення міста Києва, гостей столиці, туристів, вдосконалення діяльності правоохоронних органів, покращення їх матеріально-технічного забезпечення, сприяння в впровадженні новітніх систем і методів роботи.

У Маріуполі на Донеччині, нагадаємо, з’явиласяНа Донеччині з’явилася зупинка зі смарт-функціями зупинка зі смарт-функціями. Тут можна безкоштовно під’єднатися до WiFi-мережі. Якщо у вас сіла батарея в телефоні, на зупинці є зарядка для мобільних телефонів. Камери відеоспостереження також вмонтовані на смарт-зупинці і забезпечують нагляд за громадським порядком у дистанційному режимі.

Крім того, тут встановили інформаційний термінал iBox: за його допомогою можна записатися на прийом до Головного управління Національної поліції у Донецькій області, знайти відповіді на тематичні запитання до правоохоронців, почитати новини регіону тощо. Зупинка вже розпочала роботу після оновлення.

Share
Написати коментар
loading...