Реклама

Opendatabot повідомлятиме про судові справи через месенджери

Opendatabot запустила можливість віддалено дізнаватись про відкриття та оновлення статусу судових справ. Про це повідомляє прес-служба Opendatabot. Відтепер необхідність перевіряти хід справи вручну відпала
Čytaty latynkoju
Opendatabot повідомлятиме про судові справи через месенджери
  1. Головна
  2. Новини
  3. Opendatabot повідомлятиме про судові справи через месенджери
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Opendatabot запустила можливість віддалено дізнаватись про відкриття та оновлення статусу судових справ. Про це повідомляє прес-служба Opendatabot. Відтепер необхідність перевіряти хід справи вручну відпала

У чат-боті потрібно знайти свою компанію чи ФОП та обрати пункт «Пошук в судових справах» і підписатися. Надалі у випадку появи в судових реєстрах нових матеріалів – користувачі отримуватимуть сповіщення та інформацію через месенджери.

Для чого такі зміни 

Метою нововведення є унеможливлення ситуацій, коли підприємець або компанія, будучи фігурантами судової справи, навіть не здогадуються про її розвиток. За допомогою відкритих даних розробникам вдалося об’єднати інформацію судового розкладу з іншими реєстрами. Відтепер, якщо ви підписалися на свою компанію чи ФОП і в судовому реєстрі з’явиться інформацію про судове засідання — ви отримаєте повідомлення.

Нагадаємо, що нещодавно запрацювавЗапрацював новий цифровий сервіс для акціонерних товариств новий цифровий сервіс для акціонерних товариств. Інформація про власників цінних паперів є невід’ємною частиною корпоративних дій емітентів, як під час проведення загальних зборів, так і у разі формування звітності. НДУ у межах впровадження європейських стандартів обслуговування запустив електронну послугу з формування реєстрів власників цінних паперів. Усе, що необхідно клієнтам НДУ – мати електронний підпис і печатку, а також зареєструватися у клієнтському кабінеті на сайті НДУ. Для подачі розпорядження достатньо зробити кілька кліків. В оновленому меню міститься сервіс, який надає можливість заповнити електронну форму розпорядження і відправити її натисканням однієї кнопки.

Додамо, що українські розробники  презентувалиУкраїнські розробники презентували юридичний онлайн-сервіс юридичний онлайн-сервіс. Створення такої платформи стало можливим завдяки унікальному алгоритму автоматизації – AXDRAFT. Користувачу потрібно лише відповісти на кілька запитань і заповнити дані, які автоматично переносяться між документами користувача. Потім в 1 клік можна отримати свій документ. Документ буде індивідуалізований у відповідності до вимог користувача, вичитаний і красиво відформатований. Творці проекту стверджують, що швидкість та якість підготовки документів в AXDRAFT це заслуга «цифрової магії». Навіть кнопка створення документу символічно називається «MAGIC».

 

Share
Написати коментар
loading...