Реклама

5 надто хороших українських новин

В день, коли одні святять вербу, інші — їдять паску, а ще інші намагаються розгледіти суцільно білу спину, українькі компанії теж перевіряють на міцність здоровий ґлузд співгромадян неочікувано хорошими новинами
Čytaty latynkoju
5 надто хороших українських новин
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 5 надто хороших українських новин
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В день, коли одні святять вербу, інші — їдять паску, а ще інші намагаються розгледіти суцільно білу спину, українькі компанії теж перевіряють на міцність здоровий ґлузд співгромадян неочікувано хорошими новинами

Уряд запропонував видавати пенсію криптовалютами

На найближчому засіданні українського уряду планується затвердити наступний етап пенсійної реформи, який передбачає конвертацію резервів Пенсійного Фонду у криптовалюту. Цей крок забезпечить стабільність та непрогнозоване зростання Фонду. Про це повідомив своїм підписникам у Facebook перший заступник голови у Державному агентстві з питань електронного урядування України. А вже с 1 червня українські пенсіонери зможуть відкривати крипто-гаманці та розраховуватися біткоінами за проїзд у потягах Hyperloop.

Насправді ж вам варто почитати не про фантастичні першоквітневі плани, а про те, як працюватимеВ Україні почала діяти пенсійна реформа пенсійна реформа.

Bitcoin з’явиться у громадському транспорті столиці

Криптовалюти отримають не лише пенсіонери. Окрім електронних квитків та безготівкової оплати, у громадському транспорті Києва також прийматимуть до оплати розрахунки у Bitcoin. Нова опція стане доступною із серпня 2018 року, за інформацією «112 каналу».

Насправді криптовалюти останнім часом «почуваються» не найкращим чином. Про причини падіння Bitcoin ми писали ранішеЧому падає Bitcoin.

Українські айтішники купили «112 канал»

Очевидно, попередня новина з’явилася вже після того, як Давід Арахамія (TemplateMonster) повідомив своїм читачам у Facebook, що для підвищення свідомості українських виборців низка топ-менеджерів IT-компаній склалася грошима та викупила один із популярних телеканалів. Мовлення буде переформатоване, аби додати інтерактивні передачі, публічні дебати, виступи філософів та науковців та інші активності, які сприятимуть всебічному розвиткові телеглядачів.

Єдине, що точно правда — це те, що українські радіо- та телемовники перевиконали мовні квотиУ радіоефірі перевиконано квоту мовлення українською — і це приємно.

«Укрзалізниця почала продавати квитки на Hyperloop

Національний залізничний перевізник запропонував у Facebook придбати квитки від Києва до Львова за 25 хвилин — на інноваційний швидкісний транспорт Hyperloop. «Місць у супер інноваційному поїзді небагато, тому поспішайте», — попередили SMM-ники «Укрзалізниці».

Насправді Hyperloop в Україні з’явиться — але у вигляді тестового майданчикаМайданчик для Hyperloop з’явиться в Україні і не раніше 2019 року.

LUN.ua запропонував орендувати квартири лише з килимами на стіні

Для тих, хто не одразу помітив щось не те у сьогоднішніх позитивних новинах, вважаємо за потрібне нагадати наш матеріал про розпізнаванняЯк розпізнати фейкові новини та статті фейкових новин та статей в інтернеті.

Share
Написати коментар
loading...