Реклама

В українських McDonald’s обслуговуватимуть за столиками

У нових ресторанах франшизи введуть функцію подачі замовлення до столика. Про такі зміни в обслуговуванні розповів директор McDonald's Ukraine Гжегож Хмелярський. Про це пише The Village із посиланням на Інтерфакс-Україна
Čytaty latynkoju
В українських McDonald’s обслуговуватимуть за столиками
  1. Головна
  2. Місто
  3. В українських McDonald’s обслуговуватимуть за столиками
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У нових ресторанах франшизи введуть функцію подачі замовлення до столика. Про такі зміни в обслуговуванні розповів директор McDonald's Ukraine Гжегож Хмелярський. Про це пише The Village із посиланням на Інтерфакс-Україна

Перший заклад McDonald’s з такою послугою з’явиться в червні 2018 року, однак локацію поки не розголошують.

Який алгоритм нової послуги

Відвідувач зможе зробити замовлення на касі, а потім очікувати його за столиком. Працівник ідентифікує клієнта за допомогою спеціального пристрою та приносить йому замовлення. В нових ресторанах мережі також встановлять термінали самообслуговування. Відвідувачі зможуть зробити замовлення та оплатити його карткою чи готівкою на касі, а потім забрати їжу в зоні видачі.

Нагадаємо, що в одній із мереж українських ресторанів можна розраховуватисяКриптовалютою за вечерю можна розрахуватися в українській мережі ресторанів криптовалютою. Щоб розрахуватися в закладі криптовалютою, потрібно уточнити офіціантові, якою саме ви маєте намір розрахуватися. Після чого для вам сформують чек з QR-кодом.

Сума чека автоматично перераховується за курсом криптовалюти. При цьому клієнт не платить комісію — ресторан бере її на себе. Безпосередньо оплата проводиться за допомогою смартфона клієнта. З юридичної точки зору угода виглядає наступним чином: заклад пропонує сплатити клієнту рахунок за допомогою подарункового сертифіката. На чеку з QR-кодом позначається інформація, що клієнт бере договір публічної оферти, змінюючи свої цифрові активи на подарунковий сертифікат. Cryptogroup виступає в цій угоді третьою стороною. Вона укладає з рестораном договір на промисловий кейтеринг, продає клієнту подарунковий сертифікат, приймає у нього криптовалюта і оплачує ресторану його роботу гривнею.

Додамо, що додаток для бронювання столиків у ресторанах залучив Український додаток для бронювання столиків у ресторанах залучив $5 млн$5 млн. За допомогою залучених коштів компанія планує збільшити витрати на маркетинг і розширитися в Штатах, підключивши в наступному році ресторани в таких містах як Вашингтон, Х’юстон, Філадельфія, Фінікс. Для цього стартап також планує розширити команду, технічна частина якої знаходиться в Україні. Всього у компанії три офіси: в Сан-Франциско, Нью-Йорку та Києві. Основним викликом для стартапу партнер фонду Greycroft Бо Пібоді називає збереження якості їжі, замовленої заздалегідь.

Share
Написати коментар
loading...