Реклама

Відновлено прямий авіарейс Одеса-Рига

Представники авіакомпанії АirBaltic презентували регулярний авіарейс Одеса-Рига. Кількість рейсів в літній період планують збільшити до 6 разів на тиждень
Čytaty latynkoju
Відновлено прямий авіарейс Одеса-Рига
  1. Головна
  2. Місто
  3. Відновлено прямий авіарейс Одеса-Рига
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Представники авіакомпанії АirBaltic презентували регулярний авіарейс Одеса-Рига. Кількість рейсів в літній період планують збільшити до 6 разів на тиждень

За офіційною статистикою Латвії, в минулому році близько 30 тисяч українських туристів користувалися послугами латвійських готелів, що становить 1% від загальної кількості іноземних туристів. Прямий авіарейс до Риги має збільшити ці показники.

Яка тривалість польоту

З цього року рейси за маршрутом Рига-Одеса-Рига будуть здійснюватися на більш містких і комфортабельних повітряних судах Boeing-737 авіакомпанії airBaltic, яка завоювала титул найбільш пунктуальної в світі. Пасажири мають можливість летіти транзитом до країн Європи, СНД і Близького Сходу. Зараз вильоти з Одеси здійснюються по понеділках, середах і суботах о 3:40 ночі з прибуттям в Ригу о 6:15 ранку. У зворотному напрямку літаки будуть вилітати по вівторках, п’ятницях і неділях о 23:35 вечора з прибуттям в Міжнародний аеропорт Одеса о 2:05 ночі. Тривалість польоту – 2 години 30 хвилин. Вартість квитка в одну сторону – від €89, включаючи всі збори і податки.

В рамках відновлення авіарейсу Одеса-Рига також відбувся семінар для одеських туроператорів з питань організації сервісу для пасажирів і туристичних груп. Туроператорам були представлені презентації авіакомпанії АirBaltic, туристичної Латвії, Риги і курорту Юрмали.

Нагадаємо, що із Києва стартувалиСтартували прямі рейси із Києва до Цюріха прямі рейси до Цюріха, у Швейцарію. Lufthansa працює на ринку України близько 20 років і є другим перевізником за кількістю пасажирів в Україні. Рейси здійснюватимуться чотири рази на тиждень: в понеділок, середу, п’ятницю та неділю. Згідно з інформацією на сайті перевізника, квитки з Києва стартують від $185, а ціна квитків на сьогодні, 26 березня, починається від $386 .

Share
Написати коментар
loading...