Реклама

Стартували прямі рейси із Києва до Цюріха

Авіакомпанія Swiss International Airlines, що входить у групу компаній Lufthansa, з сьогоднішнього дня відкрила пряме авіасполучення між Києвом і Цюріхом (Швейцарія)
Čytaty latynkoju
Стартували прямі рейси із Києва до Цюріха
  1. Головна
  2. Місто
  3. Стартували прямі рейси із Києва до Цюріха
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Авіакомпанія Swiss International Airlines, що входить у групу компаній Lufthansa, з сьогоднішнього дня відкрила пряме авіасполучення між Києвом і Цюріхом (Швейцарія)

Як повідомив генеральний директор компанія Swiss Аіrways в Україні Рене Койнзак, це будуть регулярні рейси, а не сезонні.

Скільки коштує переліт до Цюріха

Lufthansa працює на ринку України близько 20 років і є другим перевізником за кількістю пасажирів в Україні. Рейси здійснюватимуться чотири рази на тиждень: в понеділок, середу, п’ятницю та неділю. Згідно з інформацією на сайті перевізника, квитки з Києва стартують від $185, а ціна квитків на сьогодні, 26 березня, починається від $386 .

Додамо, що восени 2017 року Lufthansa Group, до якої входить SWISS, оголосилаШвейцарська авіакомпанія відновлює рейси до Борисполя, що додасть на український напрямок 10 рейсів на тиждень у 2018 році. Lufthansa додасть шість рейсів на маршруті з Франкфурта до Києва, а SWISS повертається в Україну і буде виконувати по 4 рейси на тиждень в період літньої навігації. Lufthansa Group літає в Україну з квітня 1991 року. Головні авіакомпанії-бренди групи – Lufthansa, SWISS і Austrian Airlines, які літають через вузлові аеропорти у Франкфурті, Мюнхені, Цюріху та Відні. Загальний флот групи перевищує 600 літаків і планується покупка ще 205 нових літаків до 2025 року.

Swiss International Air Lines, також відома як SWISS — найбільша авіакомпанія Швейцарії, що виконує регулярні рейси до європейських країн, до Північної та Південної Америки, Африки та Азії. Член глобального авіаційного альянсу пасажирських перевезень Star Alliance. Основним вузловим аеропортом авіакомпанії є аеропорт Цюріха, штаб-квартира розташована в аеропорту Базель-Мюлхайуз-Фрайбер, Швейцарія.

Нагадаємо, що із Києва запускаютьІз Києва запускають бюджетні авіарейси у Лісабон і Таллінн бюджетні авіарейси у Лісабон і Таллінн. 70 нових маршрутів, які будуть офіційно відкриті з Києва протягом 17 тижнів, нададуть українцям ще більше можливостей для подорожей.  Запуск нових маршрутів стане можливим завдяки масштабному поповненню флоту. Відзначимо, що зараз маршрутна мережа Wizz Air складається з 600 маршрутів, польоти за якими виконуються з 28 баз авіакомпанії.

Share
Написати коментар
loading...