Реклама

Куди податися в пошуках натхнення у столиці в наступні 7 днів

Вихідні — найкращий час для того, щоби скласти плани на майбутній тиждень. Редакція Na chasi традиційно розповідає вам про події у сферах бізнесу, креативу, техно та урбану, які відбудуться в Києві протягом наступних 7 днів — дайджест
Čytaty latynkoju
Куди податися в пошуках натхнення у столиці в наступні 7 днів
  1. Головна
  2. Історії
  3. Куди податися в пошуках натхнення у столиці в наступні 7 днів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вихідні — найкращий час для того, щоби скласти плани на майбутній тиждень. Редакція Na chasi традиційно розповідає вам про події у сферах бізнесу, креативу, техно та урбану, які відбудуться в Києві протягом наступних 7 днів — дайджест

Перебуваєте в пошуках нових знань, аби ваш бізнес розвивався? Зверніть увагу на наступні заходи:

Пройшло
Пітч-тренінг
Дата та час: Березень 26, 10:00
Місце проведення: iHUB, Хрещатик, 10
Ціна: безкоштовно

Запрошуємо вас взяти участь у одноденному пітч-тренінгу, який проводитиме міжнародний експерт та Президент Seed Forum Global Steinar Hoel Korsmo. Ви матимете можливість: дізнатися, що цікавить іноземних інвесторів та змушує їх інвестувати в стартапи; вдосконалити навики пітчу; створити ідеальну презентацію свого проекту; оволодіти стратегіями успішного ведення переговорів з потенційними інвесторами; навчитися зберігати першість в обраній ніші. Мова заходу — англійська.

Березень 26, 10:00
Пройшло
Боти звільнять юристів? Або чи повинен юрист майбутнього знатися на програмуванні
Дата та час: Березень 26, 18:30
Ціна: 150 грн

Світ змінюється так швидко, що вже існують виробництва, в яких не залучена жодна людина. Автоматизація завойовує світ, люди втрачають роботу, а деякі професії починають взагалі зникати. І далі буде. А зараз ось так: хочеш звернутися в сапорт? Поспілкуйся з ботом. Але чи замінять боти юристів та як далеко автоматизація може зайти в юриспруденції? Ці питання розглянемо на лекції Нестора Дубневича у 1991 Civic Tech Center.

Березень 26, 18:30
Пройшло
Business Design. Чому не злітають стартапи
Дата та час: Березень 27, 18:30
Ціна: 150 грн

Чи достатньо для успіху бізнесу знайти вдалу нішу ? Ні. Бо успіх у бізнесі — це купа роботи, вміння вчитися на помилках (і своїх також), ну і, звичайно, трішки везіння та сталева нервова система. Про це, а також про фактори успіху, помилки, пошук бізнес-моделей та спільної мови з клієнтом поговоримо з Sergiy Nozdrachov — підприємцем та інвестором з понад 15-річним досвідом.

Березень 27, 18:30
Пройшло
Як політ Falcon Heavy вплине на світову економіку?
Дата та час: Березень 27, 19:30
Місце проведення: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 1
Ціна: 350 грн

Червона Tesla та манекен у скафандрі, виведені на орбіту ракетою Falcon Heavy місяць тому, не просто політ у космос. Вперше з початку космічної ери надважку ракету побудували у приватній компанії, а людство наблизилося до мрії про політ на Марс. Як вплине ця подія на розвиток глобальної економки в цілому? Можливо, ми спостерігаємо народження нової економічної моделі, коли держава буде повністю «витіснена» приватним бізнесом з усіх традиційних монополій? На зустрічі у форматі public talk за допомогою наших спікерів — економічного радника 3-х президентів та відомого IT-підприємця, спробуємо відповісти на ці та інші актуальні питання.

Березень 27, 19:30

4 цікавих події для тих, хто не уявляє свого життя без технологій:

Пройшло
День відкритих дверей в StartIT
Дата та час: Березень 26, 19:00
Ціна: безкоштовно

Що таке тестування і як в нього «увійти»? На івенті ви отримаєте відповіді на всі ваші запитання про тестування! Цей захід для тих, хто: планує поміняти роботу і ще не знає яку саме сферу вибрати, хоче змінити роботу і бачить своє майбутнє в тестуванні, цікавиться QA і хоче дізнатися докладніше про цю професію.

Березень 26, 19:00
Пройшло
Tech Hangout: Підходи і технології в React Redux
Дата та час: Березень 28, 19:00
Ціна: 250 грн

Tech Hangout — спільнота, організована інженерами компанії Innovecs з метою обміну знаннями та досвідом у різних сферах IT-індустрії. На заході ви почуєте 4 доповіді від провідних експертів. Андрій Лазарев, Senior Front End Developer, виступить з темою «Підходи і технології в React Redux». Георгій Шевцов: «Redux vs RxJS vs Mobx в зв’язці з React». Також своїм досвідом поділиться Ігор Качура, Front-end / Mobile Developer, Software Engineer в Innovecs. А Тимофій Лавринюк розповість «Як створити свій проект і не зійти з розуму».

Березень 28, 19:00
Пройшло
Історія, яка вчить: просування інновацій
Дата та час: Березень 29, 19:00
Місце проведення: kmbs, вулиця Волоська 8/5
Ціна: 250 грн

Багатьом видається, що наявність блискучої ідеї гарантує гордий статус CEO & Founder компанії масштабу Facebook, Tesla чи Amazon. Новинні агенції повідомляють, що лише в Китаї щодня з’являється до 12 тисяч стартапів. Водночас, не менш промовистою є і статистика закриття нових бізнесів. Втім, просування інновацій ніколи не було легкою справою і багато з тих винаходів, без яких ми не мислимо сучасного життя, роками шукали своїх інвесторів. Відтак на події на прикладі історичних кейсів будемо говорити про те, як винаходи ставали успішними комерційними проектами.

Березень 29, 19:00
Пройшло
Лекція: Як утримати гравців IT-команд
Дата та час: Березень 27, 19:30
Ціна: 200-250 грн

На лекції ви дізнаєтеся: про взаємодію технічних команд і компанії; як інженерам знайти свій технічний рай, або «Технічні таланти, вам сюди!»; що відчувають інженери, коли працюють спільно? що потрібно зробити, щоб вони не говорили про «… в іншому місці …» як спiвставити цілі компанії і особисті цілі учасників інженерних команд? чим кориснi конфлікти і чому вони потрібні; як виглядає організація, в якій «технарі» самовіддано роблять все для загального успіху; довготривалі вигоди для організації: чого це коштує? Про спікера: Рижих Денис — керівник ІТ-проектів різних напрямків і в різних компаніях з 2006 р. Scrum Master / Project Manager в компанії Luxoft.

Березень 27, 19:30

Для тих, кому цікава урбаністична тематика, ми підшукали наступні івенти у столиці:

Пройшло
Дитячий архітектурний табір
Дата та час: Березень 26, 10:00
Ціна: безкоштовно

Цієї весни «Культурний Проект» та «Дитяча архітектурна школа» запрошують до незвичайної пригоди: розібратись з архітектурою модернізму та подумати: навіщо це Києву? Упродовж 6 днів діти відчують себе архітекторами та архітекторками: ми будемо знайомитись з основними поняттями, приборкувати масштаб, креслити та вигадувати, перетворювати середовище та моделювати власний архітектурний проект.

Березень 26, 10:00
Пройшло
Дискусія про процес декомунізації в Україні
Дата та час: Березень 27, 18:30
Ціна: безкоштовно

Спікери: Себастьєн Ґобер, співавтор «У пошуках Леніна» — французький незалежний журналіст, мандрівник і письменник. Олександр Михед — письменник і куратор мистецьких проектів, зокрема напрямку «Міфологема» проекту «Метамісто: Схід». Світлана Шимко — незалежна кінорежисерка, що має міжнародний магістерський ступінь з режисури документального кіно від DocNomads. Мирослава Хартмонд — кураторка, письменниця і дослідниця українського походження. Директорка галереї «Triptych: Global Arts Workshop» у Києві.

Березень 27, 18:30

І ще 4 події, котрі додадуть креативних барв у наступні 7 днів вашого життя:

Пройшло
Інструкція з пошуку роботи та нетворкінгу в соцмережах
Дата та час: Березень 27, 19:00
Ціна: 200 грн

Цей захід — для справжніх кар’єристів. Незалежно від того працюють вони в компанії чи на себе, справжні кар’єристи завжди думають, яка їх наступна ціль, наступний рівень. І шукають можливості на цей рівень перейти. Нова арена пошуку — соціальні мережі. Як використовувати їх для пошуку роботи? Як просувати себе в соціальних медіа як фрілансера? Поговоримо про це на зустрічі.

Березень 27, 19:00
Пройшло
Фотобаш для дизайну техніки і його застосування
Дата та час: Березень 29, 19:00
Місце проведення: ArtCraft, вулиця Вадима Гетьмана, 6
Ціна: 200 грн

На лекції ви дізнаєтесь про застосування техніки фотобаша для розробки концептів, отримаєте загальне уявлення про цей спосіб коллажирования і ознайомитеся з практичними прийомами. А ще ми обговоримо плюси і мінуси фотобаша, ознайомимося зі змішаними техніками і методами використання VR і 3D програм при розробці концепт-арту. Лекція розрахована на художників, які мають базові знання та навички малюнка на папері або в CG, які цікавляться вивченням нових методів створення концепт-артов.

Березень 29, 19:00
Пройшло
Майстер-клас «Побудова персонального бренду»
Дата та час: Березень 29, 19:00
Ціна: 750 грн

На вас чекає не просто майстер-клас, а детальна авторська методика від Ніни Левчук. Ви отримаєте багато теорії і практичних порад. Під час тренінгу отримаєте відповіді на актуальні питання: як персональний бренд допомагає просувати власний бізнес або будувати кар’єру в корпорації? Яким чином розробити стратегію для створення свого персонального бренду? За допомогою яких інструментів і каналів потрібно вибудовувати комунікацію?

Березень 29, 19:00
Пройшло
Турецький вечір з AIESEC
Дата та час: Березень 30, 15:00
Місце проведення: Київ, деталі згодом
Ціна: безкоштовно

Давно хотіли більше дізнатися про культуру Туреччини? На заході ви отримаєте таку унікальну можливість. Під час зустрічі зможете з головою поринути у захоплюючу атмосферу турецької культури, почути декілька порад досвідчених мандрівників, які відвідали цю країну та просто весело провести час. Буде цікаво та весело! Слідкуйте за сторінкою івенту у Facebook, аби дізнатися деталі.

Березень 30, 15:00

Події за хронологією

Пройшло
Дитячий архітектурний табір
Дата та час: Березень 26, 10:00
Ціна: безкоштовно

Цієї весни «Культурний Проект» та «Дитяча архітектурна школа» запрошують до незвичайної пригоди: розібратись з архітектурою модернізму та подумати: навіщо це Києву? Упродовж 6 днів діти відчують себе архітекторами та архітекторками: ми будемо знайомитись з основними поняттями, приборкувати масштаб, креслити та вигадувати, перетворювати середовище та моделювати власний архітектурний проект.

Березень 26, 10:00
Пройшло
Боти звільнять юристів? Або чи повинен юрист майбутнього знатися на програмуванні
Дата та час: Березень 26, 18:30
Ціна: 150 грн

Світ змінюється так швидко, що вже існують виробництва, в яких не залучена жодна людина. Автоматизація завойовує світ, люди втрачають роботу, а деякі професії починають взагалі зникати. І далі буде. А зараз ось так: хочеш звернутися в сапорт? Поспілкуйся з ботом. Але чи замінять боти юристів та як далеко автоматизація може зайти в юриспруденції? Ці питання розглянемо на лекції Нестора Дубневича у 1991 Civic Tech Center.

Березень 26, 18:30
Пройшло
День відкритих дверей в StartIT
Дата та час: Березень 26, 19:00
Ціна: безкоштовно

Що таке тестування і як в нього «увійти»? На івенті ви отримаєте відповіді на всі ваші запитання про тестування! Цей захід для тих, хто: планує поміняти роботу і ще не знає яку саме сферу вибрати, хоче змінити роботу і бачить своє майбутнє в тестуванні, цікавиться QA і хоче дізнатися докладніше про цю професію.

Березень 26, 19:00
Пройшло
Дискусія про процес декомунізації в Україні
Дата та час: Березень 27, 18:30
Ціна: безкоштовно

Спікери: Себастьєн Ґобер, співавтор «У пошуках Леніна» — французький незалежний журналіст, мандрівник і письменник. Олександр Михед — письменник і куратор мистецьких проектів, зокрема напрямку «Міфологема» проекту «Метамісто: Схід». Світлана Шимко — незалежна кінорежисерка, що має міжнародний магістерський ступінь з режисури документального кіно від DocNomads. Мирослава Хартмонд — кураторка, письменниця і дослідниця українського походження. Директорка галереї «Triptych: Global Arts Workshop» у Києві.

Березень 27, 18:30
Пройшло
Інструкція з пошуку роботи та нетворкінгу в соцмережах
Дата та час: Березень 27, 19:00
Ціна: 200 грн

Цей захід — для справжніх кар'єристів. Незалежно від того працюють вони в компанії чи на себе, справжні кар'єристи завжди думають, яка їх наступна ціль, наступний рівень. І шукають можливості на цей рівень перейти. Нова арена пошуку — соціальні мережі. Як використовувати їх для пошуку роботи? Як просувати себе в соціальних медіа як фрілансера? Поговоримо про це на зустрічі.

Березень 27, 19:00
Пройшло
Лекція: Як утримати гравців IT-команд
Дата та час: Березень 27, 19:30
Ціна: 200-250 грн

На лекції ви дізнаєтеся: про взаємодію технічних команд і компанії; як інженерам знайти свій технічний рай, або «Технічні таланти, вам сюди!»; що відчувають інженери, коли працюють спільно? що потрібно зробити, щоб вони не говорили про «... в іншому місці ...» як спiвставити цілі компанії і особисті цілі учасників інженерних команд? чим кориснi конфлікти і чому вони потрібні; як виглядає організація, в якій «технарі» самовіддано роблять все для загального успіху; довготривалі вигоди для організації: чого це коштує? Про спікера: Рижих Денис — керівник ІТ-проектів різних напрямків і в різних компаніях з 2006 р. Scrum Master / Project Manager в компанії Luxoft.

Березень 27, 19:30
Пройшло
Tech Hangout: Підходи і технології в React Redux
Дата та час: Березень 28, 19:00
Ціна: 250 грн

Tech Hangout — спільнота, організована інженерами компанії Innovecs з метою обміну знаннями та досвідом у різних сферах IT-індустрії. На заході ви почуєте 4 доповіді від провідних експертів. Андрій Лазарев, Senior Front End Developer, виступить з темою «Підходи і технології в React Redux». Георгій Шевцов: «Redux vs RxJS vs Mobx в зв'язці з React». Також своїм досвідом поділиться Ігор Качура, Front-end / Mobile Developer, Software Engineer в Innovecs. А Тимофій Лавринюк розповість «Як створити свій проект і не зійти з розуму».

Березень 28, 19:00
Пройшло
Майстер-клас «Побудова персонального бренду»
Дата та час: Березень 29, 19:00
Ціна: 750 грн

На вас чекає не просто майстер-клас, а детальна авторська методика від Ніни Левчук. Ви отримаєте багато теорії і практичних порад. Під час тренінгу отримаєте відповіді на актуальні питання: як персональний бренд допомагає просувати власний бізнес або будувати кар'єру в корпорації? Яким чином розробити стратегію для створення свого персонального бренду? За допомогою яких інструментів і каналів потрібно вибудовувати комунікацію?

Березень 29, 19:00
Пройшло
Турецький вечір з AIESEC
Дата та час: Березень 30, 15:00
Місце проведення: Київ, деталі згодом
Ціна: безкоштовно

Давно хотіли більше дізнатися про культуру Туреччини? На заході ви отримаєте таку унікальну можливість. Під час зустрічі зможете з головою поринути у захоплюючу атмосферу турецької культури, почути декілька порад досвідчених мандрівників, які відвідали цю країну та просто весело провести час. Буде цікаво та весело! Слідкуйте за сторінкою івенту у Facebook, аби дізнатися деталі.

Березень 30, 15:00
до зустрічі
у наступному дайджесті

Share
Написати коментар
loading...