Реклама

Yanair планує відкрити рейси у 2 польських міста

Українська авіакомпанія Yanair планує відкрити нові напрямки до польських міст Гданська та Вроцлава. Про це розповів комерційний директор компанії Тарас Стригуненко, пише ЦТС
Čytaty latynkoju
Yanair планує відкрити рейси у 2 польських міста
  1. Головна
  2. Місто
  3. Yanair планує відкрити рейси у 2 польських міста
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українська авіакомпанія Yanair планує відкрити нові напрямки до польських міст Гданська та Вроцлава. Про це розповів комерційний директор компанії Тарас Стригуненко, пише ЦТС

Українська авіакомпанія Yanair планує відкрити нові напрямки до польських міст Гданська та Вроцлава. Тарас Стригуненко зазначив, що Yanair також розглядає варіант запуску рейсів до німецького Лейпцига.

Із чим пов’язаний попит польотів до Польщі

Конкретні терміни запуску рейсів поки що не оголошують. В останні роки, за словами комерційного директора компанії, попит на польоти в Польщу дуже виріс. Це пов’язано, як з українськими працівниками в цій країні, так і з додатковими можливостями транзиту в інші країни. На столичному маршруті вже добре влаштувалися МАУ і LOT, тому Yanair вирішила зосередитися на найбільших регіональних аеропортах.

Нагадаємо, що Yanair розпочинає Yanair розпочне рейси між Харковом та Батумірейси між Харковом та грузинським Батумі. Виліт з Харкова о 16:00, з Батумі – о 13:15. Час у дорозі складе 2 години 40 хвилин. Вартість авіаквитків починається від 5800 грн ($220) в обидві сторони з урахуванням зборів. Ціна передбачає перевезення багажу і харчування.

Нагадаємо, що польська авіакомпанія відкриває нові перельоти в Україну. Запоріжжя стане вже шостим українським аеропортом, крім аеропортів Бориспіль, Жуляни, Львів, Одеса та Харків, куди польський перевізник буде виконувати польоти в Україну із Варшави. Вони виконуватимуться шість разів на тиждень, крім четверга. Польоти щопонеділка, щоп’ятниці та щонеділі будуть здійснюватися в обідній час, щовівторка, щосереди і щосуботи – у вечірній. Згідно з повідомленням, квитки вже доступні, а вартість перельоту в одну сторону стартуватиме від 1969 грн. Авіарейс буде обслуговуватися літаками Embraer 170 (70 крісел) і Embraer 175 (82).

Share
Написати коментар
loading...