Реклама

Рекламні вивіски у Києві можна буде оформити онлайн

Управління реклами київської мерії розробляє онлайн-сервіс, який спростить процедуру повідомлення про встановлення вивіски. Про це повідомив начальник Управління з питань реклами Олександр Смирнов

Čytaty latynkoju
Рекламні вивіски у Києві можна буде оформити онлайн
  1. Головна
  2. Місто
  3. Рекламні вивіски у Києві можна буде оформити онлайн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Управління реклами київської мерії розробляє онлайн-сервіс, який спростить процедуру повідомлення про встановлення вивіски. Про це повідомив начальник Управління з питань реклами Олександр Смирнов

Після запровадження онлайн-сервісу, підприємець залишатиме заяву про розміщення вивіски та пакет необхідних документів в електронному вигляді, а поїздка до дозвільного центру не буде обов’язковою.

Як працюватиме ресурс 

Ресурс дозволятиме відстежувати статус заявки. Після перевірки зявки управлінням реклами приймається рішення про відповідність або невідповідність вивіски вимогам Порядку розміщення вивісок у місті Києві та надсилається повідомлення. Якщо вивіска не відповідає вимогам Порядку розміщення вивісок, у повідомленні чітко зазначаються невідповідності, рекомендації та строки щодо їх усунення. Робочий орган протягом 10 робочих днів приймає рішення про відповідність чи невідповідність вивіски й інформує заявника. Вхід до системи здійснюватиметься за допомогою особистого ЕЦП (електронного цифрового підпису).

Нагадаємо, що Київ також має наміри відмовитисяКиїв «очистять» від оголошень та реклами від оголошень та реклами. Відтепер розміщення оголошень, інформаційно-агітаційних плакатів, листівок в тому числі рекламного змісту дозволяється виключно на призначених для цього місцях: інформаційних стендах, дошках.

У разі порушення правил, підприємцям телефонуватимуть за вказаними в оголошенні телефонами і наполягатимуть на сплаті адміністративного штрафу. Підприємцям, які ігноруватимуть правила і надалі розміщуватимуть рекламні пропозиції не в призначених для цього місцях, кожні кілька хвилин надходитиме автоматизований дзвінок, який блокуватиме лінію. Відтак – не даватиме можливість потенційним покупцям з ними зв’язатися. Рішення підтримали 81 депутат.

Нагадаємо, що Київ увійшовКиїв увійшов до 20 найзеленіших міст Європи у ТОП-20 найзеленіших міст Європи. Рейтинг складено за обома типами міст – малими та великими. Результати оцінювання були оприлюднені у формі порівняльної схеми. Київ також є у цьому переліку. Результати оцінки свідчать про вищий рівень озеленення у малих за розміром європейських столицях із низьким рівнем урбанізації.

Share
Написати коментар
loading...