Реклама

У Святошинському лісопарку висадять півмільйона дерев

Півмільйона саджанців і сіянців готують до висадки у Святошинському лісопарковому господарстві
Čytaty latynkoju
У Святошинському лісопарку висадять півмільйона дерев
  1. Головна
  2. Місто
  3. У Святошинському лісопарку висадять півмільйона дерев
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Півмільйона саджанців і сіянців готують до висадки у Святошинському лісопарковому господарстві

У Святошинському лісопарковому господарстві триває підготовка весняної лісокультурної кампанії. Планується, що територія ЛПГ поповниться ще близько 500 тисячами саджанців лісових порід.

Що висадять в одному із мікрорайонів Києва

На розсадниках Київського та Пуща-Водицького лісництв та в коробах Святошинського лісництва чекають свого часу сіянці сосни звичайної, ялини звичайної та червоного дуба. Цей посадковий матеріал вирощується для власних потреб лісопаркового господарства. При сталій плюсовій температурі його буде висаджено на ділянки лісокультурного фонду. Окрім того, вже закуплено насіння для розсадників ЛПГ, аби вже навесні наступного року нові саджанці були готовими для висадки.

Нагадаємо, що в українській столиці має з’явитисяВ українській столиці з’явиться 21 новий сквер 21 новий сквер. Створення нових скверів забезпечить законні права та інтереси містян, сприятиме підвищенню рекреаційної привабливості столиці, збереженню зелених насаджень, розвитку зелених зон та позитивному впливу на соціально-культурний розвиток громадян. Столичні депутати надали статус ландшафтного заказника земельним ділянкам, що розташовані навколо озера Радунка у Дніпровському районі столиці. Передбачається, що це вбереже територію від можливих забудов.

Додамо, що на Черкащині ґаджети заряджатимутьНа Черкащині ґаджети заряджатимуть від «сонячного дерева» від «сонячного дерева». Усі подібні об’єкти та споруди використовують для підзарядки енергію сонця та сонячних батарей. От і в Черкаській області вперше встановили так зване «сонячне дерево». Об’єкти отримав назву ASolar Tree. Від цього «дерева» мешканці можуть самостійно заряджати свої ґаджети. На часі дізнатися більше про цю розробку.

Share
Написати коментар
loading...