Реклама

Український стартап Rentberry зібрав $30 млн на ІСО

Онлайн-платформа для довгострокової оренд житла Rentberry зібрала $30 млн на ІСО. У кампанії взяли участь 17 591 покупців із 136 країн
Čytaty latynkoju
Український стартап Rentberry зібрав $30 млн на ІСО
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Український стартап Rentberry зібрав $30 млн на ІСО
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Онлайн-платформа для довгострокової оренд житла Rentberry зібрала $30 млн на ІСО. У кампанії взяли участь 17 591 покупців із 136 країн

Продаж токенів стартував 5 грудня 2017 року. Через кілька годин вже була досягнута перша ціль: $3 млн. 28 лютого Rentberry завершила ІСО, зібравши у підсумку $30 млн.

Що відомо про стартап

Успішному продажу токенів сприяла наявність робочого продукту, що оперує на ринку США вже більше двох років, а також наявність інвестицій від великих венчурних фондів в розмірі $4 млн. Посприяло також і те, що ще до ICO про Rentberry написали провідні світові ЗМІ: The Wall Street Journal, BBC, NBC, HuffingtonPost та інші.

Випущені токени стануть платіжним засобом в рамках платформи, а зібрані кошти команда планує вкласти в розширення функцій і вихід на ринки нерухомості інших країн. Rentberry – український стартап, працює на ринку нерухомості в США. На даний момент на платформі зареєстровано 120 000 користувачів та 224 000 квартир / об’єктів по всій території Америки. На сьогоднішній день в компанії працює 23 людини. У цьому році компанія планує розширитися до 50 осіб і активно набирає співробітників в свій київський офіс.

Нагадаємо, що серед основних напрямків витрат, які планує здійснити Rentberry — розробка та впровадженняСтартап Rentberry з українськими засновниками залучив $2,8 млн інвестицій нових функцій. Вони планують запустити систему оцінки ризиків для потенційних орендаторів та власників нерухомості. Також буде використано технології штучного інтелекту і Blockchain. В планах у команди — вихід за межі американського ринку та створення платформи, що буде доступною для користувачів в усьому світі.

 

Share
Написати коментар
loading...