Реклама

У Києві відкривають Blockchain HUB

Українська blockchain-спільнота, що складається із понад 3 тис учасників, отримає у столиці окремий простір для роботи, зустрічей, заходів та створення проектів
Čytaty latynkoju
У Києві відкривають Blockchain HUB
  1. Головна
  2. Крипто
  3. У Києві відкривають Blockchain HUB
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українська blockchain-спільнота, що складається із понад 3 тис учасників, отримає у столиці окремий простір для роботи, зустрічей, заходів та створення проектів

Що варто знати про нову локацію

Близько 700 кв. м, 4 закритих офіси, 2 коворкінг-зони, 2 скайп-кімнати, кімната перемовин та конференц-зала на 100 осіб — все це входить до нового спеціалізованого робочого простору в Києві. За задумом організаторів, він спрямований на потреби людей та команд, котрі працюють над blockchain-проектами.

Крипто-стартапи, біржі, GovTech і Digital Identity проекти, маркетинг-агентства і розробники будуть ділити дизайнерський офіс як постійні резиденти і кличуть усіх в гості до простору на  50 робочих місць; Вони будуть доступні для всіх бажаючих щодня з 9:00 до 21:00. Організатори хабу в день відкриття обіцяють провести екскурсію потенційним резидентам.

Що відомо про плани організаторів простору

Організатори Blockchain Hub Kyiv ставлять перед собою амбітні плани підтримки старт-апів, створення нових проектів, зростання blockchain-спільноти та лобіювання інтересів українських крипто-проектів на світовій арені. В рамках освітньої програми хаба будуть проводитися перші тематичні курси для всіх рівнів знань — від новачків до професіоналів. Вже зараз ведуться переговори з європейськими університетами по створенню партнерських курсів з акредитацією та видачею дипломів, заявила прес-служба нового простору. 15 березня 2018 року організатори Blockchain Hub Kyiv відкривають двері для всіх бажаючих.

Як долучитися

15 березня 2018 року із 18:00 до 21:00 відбудеться офіційна презентація простору за адресою: Київ, Blockchain Hub, вул. Верхній вал, 10. Для участі слід також зареєструватися.

Нагадаємо, раніше ми розповідали10 експертів — про криптовалюти та токенізацію економіки про основні тренди у сфері криптотехнологій та токенізацію економіки.

Share
Написати коментар
loading...