Реклама

Презентовано сайт, де можна перевірити робочий стаж

Пенсійний фонд України презентував сайт, який дозволяє, не виходячи з дому, отримати всю необхідну інформацію про відповідні нарахування
Čytaty latynkoju
Презентовано сайт, де можна перевірити робочий стаж
  1. Головна
  2. Новини
  3. Презентовано сайт, де можна перевірити робочий стаж
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Пенсійний фонд України презентував сайт, який дозволяє, не виходячи з дому, отримати всю необхідну інформацію про відповідні нарахування

Для початку треба зайти на сайт та зареєструватися. Це можна зробити як офлайн, із подачею заяви до територіальних органів ПФУ, так і онлайн, із електронним цифровим підписом (ключем ЕЦП).

Як працює система

Увійти до системи можна чотирма способами: за допомогою ЕЦП, логіна, за електронним пенсійним посвідченням і за токеном. У кожного користувача є свій «особистий кабінет». Там він може дізнатися, чи робить його роботодавець відповідні внески, в якому розмірі, отримати інформацію про спеціальний або пільговий стаж.

Будь-які питання, запевняють творці системи, можна вирішити оперативно, не чекаючи, доки прийде час отримувати перші виплати. Для цього є контакти управлінь, графіки прийому, інформація про умови, порядок призначення, перерахунку пенсій, зразки бланків. Також можна відправити запит на підготовку певних документів (паперових та електронних).Для зручності дані поділені на три категорії: пенсіонерам, застрахованим особам і страхувальникам.

Нагадаємо, що у Києві запустилиУ Києві запустили онлайн-сервіс для забудовників новий сервіс для компаній-забудовників. Новий електронний сервіс заощаджує час громадян і створює сприятливі умови для інвесторів та забудовників. з 1 січня 2018 року громадянам і забудовникам стало набагато зручніше укласти договір пайової участі. Так, за допомогою електронного сервісу «Пайова участь» замовник може подати документи в електронній формі з накладенням електронного цифрового підпису на кожен поданий документ онлайн через субвеб-сторінку Департаменту економіки та інвестицій.

Додамо, що для українських аграріїв запустилиВ Україні запускають мобільний додаток для аграріїв мобільний додаток. В основу цифрової платформи для аграріїв закладена інформація про ціни на продукцію і матеріали, інформація про шкідників, основні новини аграрного сектора, дані про погоду і корисні поради. Додаток має допомогти сільгоспвиробникам контролювати свій бізнес, дізнаватись про державні програми підтримки, отримувати консультації тощо.

Share
Написати коментар
loading...