Реклама

У США суд визнав криптовалюту товаром

Американський суд вирішив, що криптовалюти, такі як біткоїн, можуть розглядатися як товари і підлягати відповідному регулюванню. Про це повідомляє Reuters  
Čytaty latynkoju
У США суд визнав криптовалюту товаром
  1. Головна
  2. Крипто
  3. У США суд визнав криптовалюту товаром
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Американський суд вирішив, що криптовалюти, такі як біткоїн, можуть розглядатися як товари і підлягати відповідному регулюванню. Про це повідомляє Reuters  

У постанові сказано, що Комісія з торгівлі товарними ф’ючерсами (CFTC) має право пред’явити позов про шахрайство Макдоннелла, який, за даними відомства, з січня 2017 створив сервіс Coin Drop Markets і вводив клієнтів в оману, пропонуючи їм консультації з торгівлі криптовалютами. Їх у судовому рішенні названо товаром.

Які деталі судового рішення

В реальності клієнти не отримували порад, за які вони платили. Coin Drop Markets ніколи не реєструвалася в CFTC, а Макдоннелл закрив сайт компанії і перестав відповідати на запити клієнтів. Окружний суддя також виніс попередню судову заборону на адресу Макдоннелла і Coin Drop Markets на участь в товарних угодах. Варто відзначити, що вперше CFTC визнала криптовалюти товаром в 2015 році. Суддя Джек Вайнштейн підтвердив це рішення, заявивши, що CFTC має широку свободу дій для тлумачення федерального закону, що регулює сировинні товари. Нагадаємо, міністерство фінансів Німеччини підписало постанову, згідно з якою біткоїн визнаний платіжним засобом.

Додамо, що в Україні кіберполіція просить визначитиКіберполіція просить визначити статус криптовалюти в Україні статус криптовалюти. За словами очільника Департаменту кіберполіції Національної поліції, всі операції щодо криптовалюти в Україні мають бути з обов’язковою ідентифікацією власника криптовалютного гаманця. На часі дізнатися розгорнуту позицію силового відомства.

Для легалізації та врегулювання криптовалютних технологій в Україні кіберполіція готова до співпраці з усіма зацікавленими відомствами та організаціями. У випадку неспроможності найближчим часом врегулювати статус криптовалюти в Україні, держава повинна офіційно заборонити її обіг. Кожен, хто має намір купити чи продати криптовалюту, повинен знати про ризик втратити свої фінансові вкладення безповоротно.

Share
Написати коментар
loading...