Реклама

Новий чат у Viber об’єднає 1 млрд користувачів

З 28 лютого у месенджері Viber запускається перший чат-простір, в якому одночасно можуть спілкуватися і обмінюватися контентом до 1 млрд користувачів  
Čytaty latynkoju
Новий чат у Viber об’єднає 1 млрд користувачів
  1. Головна
  2. Новини
  3. Новий чат у Viber об’єднає 1 млрд користувачів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З 28 лютого у месенджері Viber запускається перший чат-простір, в якому одночасно можуть спілкуватися і обмінюватися контентом до 1 млрд користувачів  

Завдяки багаторівневому управлінню та широкому функціоналу для модерації повідомлень, адміністратори спільнот отримають можливість удосконалювати продукт і формувати групи однодумців на основі спільних інтересів, переживань, прагнень та інших факторів – і все це в зручному інтерфейсі улюбленого месенджера. Viber також представить нові функції для монетизації, за допомогою яких, власники Співтовариств зможуть отримувати прибуток, розвиваючи свої чати.

Як працюватиме новий чат

Нові учасники отримають доступ до повної історії чату та одразу після реєстрації зможуть взяти участь в обговоренні. Для цього вони використовуватимуть будь-які з доступних опцій Viber. У спільнотах будуть відображені тільки імена користувачів, а номери телефонів та інша особиста інформація – приховані від інших учасників.  Суперадміністратори повністю контролюють діяльність інших користувачів Товариства. Вони зможуть додавати нових учасників, надавати їм статус адміністратора або суперадміністратора, блокувати користувачів за некоректний контент, давати дозвіл на участь в обговореннях і право запрошувати нових учасників. Для просування своєї спільноти, модератори зможуть зробити його загальнодоступним. Вони просто активують можливість переходу за посиланням, або в будь-який момент відключать цю опцію.

Суперадміністратори зможуть призначати адміністраторів для допомоги в модерації спільноти з правом видалення одного або всіх повідомлень, відправлених тим чи іншим учасником, а також з правом закріплення обговорюваних повідомлень. Адмінам буде надана можливість розвивати співтовариство, додаючи нових учасників і, при необхідності, виключати з нього користувачів.

Нагадаємо, що нещодавно у Viber з’явилисяУ Viber з’явилися нові функції нові функції, які  мають на меті покращити користувацький досвід та спростити спілкування. Нові функції у групових чатах зроблять спілкування у них комфортнішим, а самі чати стануть більш організованими та динамічними. Відтепер там можна буде звернутися до конкретного співрозмовника за спрощеною процедурою згадування. На часі дізнатися й про інші зміни для користувачів цього месенджера.

 

Share
Написати коментар
loading...