Реклама

У Києва з’явився власний принт із відомими діячами

Кияни створили принт для свого міста і втілили його у серії світшотів та футболок. Філософія цих речей проста: «Київ – це ти, ти – це Київ»  
Čytaty latynkoju
У Києва з’явився власний принт із відомими діячами
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Києва з’явився власний принт із відомими діячами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кияни створили принт для свого міста і втілили його у серії світшотів та футболок. Філософія цих речей проста: «Київ – це ти, ти – це Київ»  

Світшоти та футболки доступні в чорному та білому кольорах. Їх на 80% виготовлено з бавовни, 20% – поліестер. Розмірна лінійка – від XS до XXL. Тепер у Києва є ще одна родзинка.

Що відомо про проект

Створено у рамках проекту і тематичну серію колажів з відомими українцями. Це Іван Франко, який познайомився зі своєю дружиною в столиці України. Це Серж Лифар, який говорив, що «немає нічого найдорожчого, ніж Київ». Автори принта закликають всіх поділитись почуттями до свого міста та розказати про те, за що вони люблять його.

Нагадаємо, що Київ отримавКиїв отримав електронну базу історичних пам’яток електронну базу історичних пам’яток. Завдяки новоспеченій базі кожен охочий дізнається про історію пам’ятки, її технічний стан, проведені перевірки та видані дозволи. Вся ця інформація внесена в базу. Інформаційна система дозволить в декілька кліків дізнатися про пам’яткоохоронний статус будівлі, вид та технічний стан пам’ятки, проведення перевірок та отримання дозволів власниками, ознайомитися з історичною довідкою, переглянути галерею історичних і сучасних фотографій та в майбутньому навіть заявити про можливі порушення щодо конкретного об’єкта.

Додамо, що вулиці української столиці будутьКиїв «очистять» від оголошень та реклами візуально приємнішими. Відтепер розміщення оголошень, інформаційно-агітаційних плакатів, листівок в тому числі рекламного змісту дозволяється виключно на призначених для цього місцях: інформаційних стендах, дошках.

Share
Написати коментар
loading...