Реклама

Українці запустили стартап для подорожей на будь-який бюджет

Український стартап Tunatravel допоможе зібрати тур в Європу та Азію на будь-який бюджет. Tunatravel обіцяє мандрівникам прозорі ціни згідно переліку цін на сайті
Čytaty latynkoju
Українці запустили стартап для подорожей на будь-який бюджет
  1. Головна
  2. Новини
  3. Українці запустили стартап для подорожей на будь-який бюджет
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Український стартап Tunatravel допоможе зібрати тур в Європу та Азію на будь-який бюджет. Tunatravel обіцяє мандрівникам прозорі ціни згідно переліку цін на сайті

Максимально послуги сервісу обійдуться в 40 євро. В цю ціну входить повна організація подорожі: підбір проживання, трансферів, транспорту, допомога зі страховками (на вимогу), бронювання будь-яких екскурсій, покупки міських карт, супровідна інформація.

Як працюватиме новий сервіс

Щоб скористатися послугами Tunatravel, потрібно зареєструватися на сайті і в розділі «Підібрати» заповнити коротку форму: вказати бюджет, кількість мандрівників, дати і переваги по житлу і транспорту. Сформувати перші пропозиції обіцяють вже через кілька годин. При цьому, якщо замовнику щось не подобається або він хоче здешевити поїздку, все можна змінити – наприклад, замість запропонованого готелю знайти хостел.

Також на сайті є кілька вже готових пропозицій: для прикладу, з ціною на двох і стандартними умовами проживання і перельоту. Але і в них є можливість замінити будь-який параметр. Якщо тільки маршрут + проживання – 30 євро. Пошук тільки дешевих квитків – 10 євро. Тарифи вказані за одну подорож, при цьому в поїздку може відправиться будь-яку кількість осіб, але ціна залишиться незмінною. Взаємодія з Tunatravel повністю побудовано в онлайні. Сформована пропозиція надходить в особистий онлайн-кабінет користувача на сайті.

Нагадаємо, що у Києві плануютьУ Києві запровадять дитячі ID-картки туриста запустити дитячі ID-картки туриста. Сьогодні карта Kiev Pass коштує 450 грн. Така сума однакова як для дорослих, так і для дітей. У травні планують запустити Kids Pass. Така карта буде коштувати дешевше, запевняють ініціатори справи. Обіцяють, що до проекту підключаться нові локації і місця відвідування, які будуть цікаві саме дітям. Додамо, що Kyiv PASS – це спеціальна картка для туристів, яка дає змогу скористатися низкою послуг в Києві й відвідати цікаві місця столиці.

Share
Написати коментар
loading...