Реклама

МАУ відкриває рейс Київ-Вінниця

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розширює мережу внутрішніх маршрутів та відкриває регулярне повітряне сполучення між Києвом та Вінницею  
Čytaty latynkoju
МАУ відкриває рейс Київ-Вінниця
  1. Головна
  2. Новини
  3. МАУ відкриває рейс Київ-Вінниця
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розширює мережу внутрішніх маршрутів та відкриває регулярне повітряне сполучення між Києвом та Вінницею  

Квитки на новий рейс можна придбати в касах, контактному центрі, на офіційному сайті МАУ, а також у спеціалізованих агенціях, котрі займаються продажем авіабілетів. На часі дізнатися подробиці.

Як виконуватимуться рейси

З 25 березня 2018 року рейси перевізника виконуватимуться щоденно. Усі перевезення здійснюватимуться на регіональному літаку Embraer-145 з двома класами обслуговування – бізнес та економічним. Час у польоті складатиме 55 хв. Мінімальна вартість 1 квитка в один бік з урахуванням податків та зборів складає 827 грн. Відкриття нового рейсу дасть пасажирам додаткові можливості для подорожей до Вінниці зі столиці та у зворотному напрямку. Вінничани, в свою чергу, зможуть скористатися розгалуженою мережею маршрутів МАУ до 40 країн світу. При цьому передбачено пересадку на інші літаки компанії у міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що «Міжнародні авіалінії України» літатимеМАУ літатиме із Вінниці у 39 країн світу із Вінниці до низки країн світу. Із квітня 2018 року вінницьке летовище пропонує авіарейси до Пекіна, Нью-Йорка, Дубаї, Бангкока, Парижа, Лондона, Риму,  Оттави та багатьох інших міст світу. Усі ці рейси мають стати регулярними. Щоправда, йдеться про потребу пересідати в інших літак у столиці України. Їхнє відкриття стало можливим завдяки внутрішньому напрямку польотів Вінниця-Київ (Бориспіль). Його також мають запустити навесні 2018 року. Щоби скористатися перельотом до нових країн, пасажири вилітатимуть з Вінниці до Борисполя. Там на них чекатиме рейс у потрібному напрямкові.

Share
Написати коментар
loading...