Реклама

У Києві вулиці прибиратимуть електромобілі

Генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний презентував нову сучасну екологічну техніку для прибирання парків  
Čytaty latynkoju
У Києві вулиці прибиратимуть електромобілі
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Києві вулиці прибиратимуть електромобілі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний презентував нову сучасну екологічну техніку для прибирання парків  

Напередодні комунальники протестували електричні вакуумні пилососи Tenax Elektra, дизельні вакуумні пилососи RCM Patrol й дизельні газонокосарки Grillo. Саме вони тепер прибиратимуть вулиці столиці.

Скільки одиниць електромобілів прибиратимуть вулиці столиці

Поки що презентували 9 із 157 одиниць придбаної техніки. Серед неї: перший в Україні вантажний електромобіль ALKE ATX 230 для прибирання парків із запасом ходу понад 130 км. Аналогічні за характеристиками бензинові авто за рік споживають пального на понад 550 000 грн. Презентували і вакуумно-підмітальну машину RCM Patrol. Вона компактно працює в радіусі 2,35 м, збирає до 1000 кг сміття, підйомна передня заслінка збирає сміття великого розміру. Виїде на вулиці Києва і  трактор-газонокосарка VIKING MT 6127 ZL. Це унікальна сучасна газонокосарка з висотою скошення від 30 см до 110 см.

Нагадаємо, що із 1 січня розпочали діятиІз 1 січня почали діяти пільги на ввезення електромобілів в Україну пільги на ввезення електромобілів в Україну. Згідно із цим законом, до кінця 2018 року звільняються від обкладення податком на додану вартість операції із ввезення на митну територію України та з постачання на митну територію України транспортних засобів, оснащених винятково електричними двигунами. Також ці транспортні засоби звільняються від акцизного оподаткування.

 

Share
Написати коментар
loading...