Реклама

Busfor запустив пошук авіаквитків

У Busfor.ua з’явилася нова опція: пошук авіаперельотів. Користувачі можуть придбати квитки та чартерні та регулярні рейси популярних напрямків за спеціальними цінами  
Čytaty latynkoju
Busfor запустив пошук авіаквитків
  1. Головна
  2. Новини
  3. Busfor запустив пошук авіаквитків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У Busfor.ua з’явилася нова опція: пошук авіаперельотів. Користувачі можуть придбати квитки та чартерні та регулярні рейси популярних напрямків за спеціальними цінами  

На онлайн-сервісі купівлі квитків з’явився новий розділ. Це — «Авіачартери». За допомогою йього розділу здійснюватиметься пошук авіаквитків. До послуг мандрівників пропонують пошук та бронювання на регулярні і чартерні рейси, які обслуговують найпопулярніші напрямки мандрівок літаком.

Як працюватиме нова опція

Тепер квитки на літак можна придбати на Busfor.ua. Йдеться про такі країни:

  • Єгипет,
  • Туреччина,
  • Іспанія,
  • Чорногорія,
  • Греція.
  • Доступні і інші маршрути: наприклад, можна взяти квитки до Фінляндії, Словаччини, Франції, Німеччини, Австрії, Йорданії, Болгарії та на Кіпр.

Скільки коштуватимуть квитки

Авіапереліт сполученням Київ – Тіват – Київ обійдеться в $200. Вартість квитків з України в Анталію, Даламан або Бодрум зараз стартує з $220 (туди і назад). Великим попитом користуються також мандрівки літаком до Греціґ, де вартість стартує з $202, а також в Іспанію — за ціною від $250. Оплатити купівлю квитка можна за допомогою банківської картки, готівкою в офісах агентів-партнерів на території всієї України та за допомогою безготівкового розрахунку.

Нагадаємо, що український розробник створивУкраїнський розробник створив Telegram-бота для пошуку автобусних квитків Telegram-бота, який допомагає шукати автобусні квитки. У системі бота зареєстровано понад 2 тис автобусних перевізників. Усі ці компанії здійснюють більше 3000 рейсів по всій Європі, включаючи більшість напрямків по Україні. Ціна на рейси, як правило, не відрізняється від тієї, яку встановлюють перевізники. Тому з великою вірогідністю бот Bussy пропонуватиме нижчі ціни, аніж ви знайдете деінде, стверджує його розробник.

Share
Написати коментар
loading...