Реклама

Українських програмістів запрошують на міжнародний конкурс

Стартує Міжнародний конкурс програмістів Google Hashcode 2018. Головний приз – поїздка в Дублін на фінальний раунд змагань
Čytaty latynkoju
Українських програмістів запрошують на міжнародний конкурс
  1. Головна
  2. Новини
  3. Українських програмістів запрошують на міжнародний конкурс
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Стартує Міжнародний конкурс програмістів Google Hashcode 2018. Головний приз – поїздка в Дублін на фінальний раунд змагань

Google Hashcode 2018 – міжнародний конкурс. Він являє собою одне з найбільших змагань з програмування, організоване компанією Google для студентів і професіоналів з Європи, Близького Сходу та Африки. На часі дізнатися подробиці про можливості участі у ньому.

Як триватимуть змагання

Змагання будуть проходити в 2 етапи. І етап відбудеться навесні, 1 березня 2018 року. Він являтиме собою онлайн-кваліфікаційний раунд, який допоможе відібрати кращі команди для поїздки на фінал у Дублін. ІІ етап пройде 28 квітня. Саме тоді буде проведено фінал змагання. Такий захід, наголошують організатори, – це чудова можливість отримати 6 годин захоплюючого досвіду для програмістів будь-якого віку, від 15-16 до 116 років. Конкурсанти зможуть послухати короткі лекції від провідних фахівців міжнародних компаній. Головний приз для найкращої ідеї та команди — це поїздка в штаб квартиру компанії Google Dublin. Там команда зможе стати учасницею світового фіналу конкурсу проектів.

Нагадаємо, що вчора в Україні стартували іще одні змагання Стартує конкурс проектів на основі відкритих данихпроектів. У них учасниками є команди стартапів, котрі працюють на основі відкритих даних від українських компаній, установ та організацій. Він проводиться в рамках проекту USAID/UK Aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах». Організація такого конкурсу відбулася за сприяння Державного агентства з питань електронного урядування України. Ініціатива реалізовується у партнерстві з Фондом Східна Європа та 1991 Open Data Incubator.

Share
Написати коментар
loading...