Реклама

Apple Music в Україні запустила «студентську передплату» на свій сервіс

Музичний потоковий сервіс від Apple вже давно працює в Україні — але із лютого 2018-го він буде доступний із 50% знижкою для студентів українських вишів
Čytaty latynkoju
Apple Music в Україні запустила «студентську передплату» на свій сервіс
  1. Головна
  2. Новини
  3. Apple Music в Україні запустила «студентську передплату» на свій сервіс
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Музичний потоковий сервіс від Apple вже давно працює в Україні — але із лютого 2018-го він буде доступний із 50% знижкою для студентів українських вишів

Компанія Тіма Кука збільшила кількість ринків, де студенти можуть отримати знижку на свою передплату потокового сервісу Apple Music. Відтепер ця пропозиція доступна у 82 нових регіонах. При цьому вартість залежить від країни, але за загальним правилом студенти отримують половину ціни за повноцінний пакет доступу (у США, наприклад, це — $4,99 замість $9,99).

Як працює нова можливість від Apple

Корпорація використовує UniDAYS, щоби підтвердити, що слухач зараховує до коледжу чи університету. Також компанія періодично перевірятиме статус слухача, доки застосовується чотирирічна знижка. В разі реєстрації українського Apple ID, дисконтна абонплата складе $2,5 щомісяця. Стандартна вартість передплати складає $5 на місяць. Пільгові умови надаються протягом 4 років навчання студентів в університеті.

Як отримати нову передплату за пільговим тарифом

Якщо ви вперше реєструєтеся та оформлюєте передплату, перед вами з’явиться діалогове вікно із опцією «For students». Після вибору цієї опції компанія зажадає від вас вибрати країну навчання та університет. Потім потрібно ввести і підтвердити індивідуальну адресу корпоративної пошти університету, яка видана студентові. На цю адресу прийде повідомлення від міжнародного партнера компанії Тіма Кука, — сервісу Unidays. Пільгова реєстрація здійснюється за реферальним посиланням у листі.

Для українських користувачів музичного сервісу, які навчаються у вишах, за пільговою ціною доступні щорічний план передплати, доступ до кіно та відео, доступ до онлайн-радіо та сервісу Beats 1, а також сервісу iTunes Match. Раніше ми повідомляли, що компанія Apple випустила перший міні-фільмВідео: Apple зняла перший у світі короткометражний фільм на iPhone X, знятий від початку до кінця на iPhone X.

Share
Написати коментар
loading...