Реклама

Японія надає Донеччині $4 млн на відновлення інфраструктури

Японія через гуманітарні організації надасть Донеччині $4 млн на відновлення зруйнованої інфраструктури по обидва боки лінії розмежування  
Čytaty latynkoju
Японія надає Донеччині $4 млн на відновлення інфраструктури
  1. Головна
  2. Новини
  3. Японія надає Донеччині $4 млн на відновлення інфраструктури
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Японія через гуманітарні організації надасть Донеччині $4 млн на відновлення зруйнованої інфраструктури по обидва боки лінії розмежування  

Японія надасть $4 млн через гуманітарні організації для допомоги та відновлення зруйнованої інфраструктури Донеччини. Йдеться і про окуповану російськими військами, і про контрольовану українським урядом частини області. Про це повідомив керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. Цю інформацію було озвучено за результатами зустрічі у Краматорську із Надзвичайним та Повноважним Послом Японії в Україні Шигекі Сумі. На часі дізнатися подробиці.

Що фінансуватимуть японці

Цього року компанія «Вода Донбасу» завдяки фінансовій підтримці іноземної країни отримає броньований автомобіль для своїх потреб. Працівники компанії зможуть безпечніше та ефективніше виконувати свою роботу. Домовилися стороні підтримувати й проекти відновлення пошкодженого житла, а також водо- та газозабезпечення жителів як окупованої РФ, так і підконтрольної українському уряду території Донеччини.

Нагадаємо, що країни Європейського Союзу стали основнимиЄС став головним отримувачем товарів на експорт із Донеччини отримувачами експорту із Донецької області. Згідно із даними Донецької торгово-промислової палати, сума реалізації товарів на 24,1% більша за показники у січні-вересні 2016 року. Італія, Німеччина, Польща та США є лідерами із експорту товарів у цьому році із Донецької області. Найбільше товарів відправили у Італію – 24% від загального обсягу. У інші країни Європейського Союзу – 36% від обсягу. Додамо, що у 2017 році Донецька торгово-промислова палата України уклала ще 2 міжнародні договори співпраці із Албанією та Канадою. Вони мають на меті розширення економічного співробітництва.

Share
Написати коментар
loading...