Реклама

У травні стартує прямий рейс Одеса-Краків

Авіакомпанія YanAir з травня 2018 року запустить прямі авіарейси з Одеси в Краків, повідомляє Lowcostavia.com.ua
Čytaty latynkoju
У травні стартує прямий рейс Одеса-Краків
  1. Головна
  2. Новини
  3. У травні стартує прямий рейс Одеса-Краків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Авіакомпанія YanAir з травня 2018 року запустить прямі авіарейси з Одеси в Краків, повідомляє Lowcostavia.com.ua

Рейси почнуть виконувати з 22 травня двічі на тиждень – щовівторка та щоп’ятниці. З 15 липня буде ще один додатковий рейс щонеділі.

В котрій годині перельоти

У вівторок та п’ятницю вильоти з Одеси будуть вранці – о 8:55. В неділю вильоти заплановані на 17:25, тривалість польоту 2 години. Додамо, що авіакомпанію YanAir зареєстровано у червні 2012 року. У липні 2013 року компанія отримала сертифікат на здійснення діяльності. Авіакомпанія базується в міжнародному аеропорту Київ (Жуляни), а також планує відкрити базу в Житомирі. На сьогоднішній день флот авіакомпанії нараховує Airbus 321, три літаки Airbus 320, два турбогвинтових Saab 340 і два Boeing 737.

Нагадаємо, що нещодавно стартувалиСтартували регулярні рейси з Одеси в Болгарію регулярні рейси із Одеси в Болгарію. Рейс Софія – Одеса – Софія буде виконуватися на регулярній основі з частотою 2 рази на тиждень: щоп’ятниці та щонеділі. До цього часу з Одеси виконувалися тільки чартерні рейси на чорноморські курорти Болгарії – Варну і Бургас. Пробний політ в Одесу Bulgaria Air виконала ще в грудні 2017 року.

Share
Написати коментар
loading...