Реклама

Apple патентує ручку для малювання на будь-чому

Остання патентна заявка Apple демонструє новий пристрій, здатний писати на будь-якій поверхні, і навіть у повітрі. Про це повідомляє Naked Science.    
Čytaty latynkoju
Apple патентує ручку для малювання на будь-чому
  1. Головна
  2. Новини
  3. Apple патентує ручку для малювання на будь-чому
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Остання патентна заявка Apple демонструє новий пристрій, здатний писати на будь-якій поверхні, і навіть у повітрі. Про це повідомляє Naked Science.    

Це стало можливим завдяки сенсорам камери, яка встановлюється на ноутбуках чи моніторах. Згідно з патентною заявкою Apple, малювання стилусом у повітрі буде можливо за рахунок того, що пристрій буде відслідковуватися камерою в просторі.

Як це працюватиме

Патент отримав назву «Створення контенту з використанням електронного пристрою введення на неелектронних поверхнях». Новий стилус від Apple буде здатний оцифровувати свій рух по будь-яких поверхнях. Іншим альтернативним методом введення буде використання чутливого до сили натискання наконечника, який буде записувати всі рухи.

Свобода переміщення пера у тривимірному просторі дозволить працювати з 3D-проектами. У патенті демонструється приклад використання стилуса для малювання тривимірних фігур, а також рукописних заміток. Крім того, стилус може бути забезпечений зворотним зв’язком у формі вібрації або індикації за допомогою світлодіодних ламп.

Нагадаємо, що продажі смарт-колонки Apple розпочнутьсяПродажі смарт-колонки від Apple розпочнуться в лютому вже у цьому місяці. HomePod позиціонується більше як конкурент бездротових акустичних систем високого класу,, ніж в якості суперника недорогих смарт-динаміків. Незважаючи на затримку, Apple не вносила ніяких змін в дизайн і технічні характеристики своєї колонки. Пристрій виглядає так само, як і під час анонсу під час проведення виставки WWDC 2017. Колонка висотою 17,2 см оснащена одним сабвуфером, 7 високочастотними динаміками і 6 мікрофонами.

Share
Написати коментар
loading...