Реклама

Прямі рейси з Києва до Індії стартують у травні

З 1 травня 2018 року Україна запустить прямі рейси до Індії за маршрутом Київ – Делі. Очікується, що такий крок сприятиме розвитку туризму та бізнесу  
Čytaty latynkoju
Прямі рейси з Києва до Індії стартують у травні
  1. Головна
  2. Новини
  3. Прямі рейси з Києва до Індії стартують у травні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З 1 травня 2018 року Україна запустить прямі рейси до Індії за маршрутом Київ – Делі. Очікується, що такий крок сприятиме розвитку туризму та бізнесу  

Навесні цього року Україна запустить прямі рейси до Індії. Авіарейси здійснюватимуться між Києвом і Делі. Про це йдеться на сторінці Мінекономрозвитку в Twitter.

Як здійснюватимуться рейси

Перший рейс запланований на 1 травня 2018 року. Рейси в Делі будуть виконувати тричі на тиждень (у травні), а з червня – 4 рази на тиждень. Вильоти з Києва заплановані о 20:55, прибуття в Делі о 06:20. Зворотній рейс буде відправлятися об 10:00, прибуття до Києва о 15:20 за місцевим часом.

Як співпрацюватимуть Індія та Україна

За словами віце-прем’єр-міністра Степана Кубіва, створенням нового рейсу Україна пішла на зустріч бізнесу та громадянам задля покращення співпраці та збільшення кількості успішних проектів. Віце-прем’єр наголосив, що запрошує індійський бізнес долучитися до процесів приватизації в Україні. Чиновник нагадав, що прогресивне українське законодавство дозволяє інвестору краще реалізувати потенціал як у малій, так і у великій приватизації. Окрім того, він закликав Індію інвестувати у цифрову інфраструктуру в Україні. За його словами, це наразі вигідно, бо сфера буде розвиватися як основа цифрової економіки України.Кубів наголосив, що розвиток співпраці з Індією є одним із пріоритетів українського уряду.

Нагадаємо, що вчора стартували Стартували регулярні рейси з Одеси в Болгаріюрегулярні рейси із Одеси в столицю Болгарії – Софію. Рейс Софія – Одеса – Софія буде виконуватися на регулярній основі з частотою 2 рази на тиждень: щоп’ятниці та щонеділі.

Share
Написати коментар
loading...