Реклама

Краса на блокчейні — як децентралізують б’юті-індустрію

Незважаючи на досягнення в області доходів, індустрія краси є одним з небагатьох ринків, яким ще належить охопити потенціал цифрових технологій. Багато підприємців у сфері косметики досі живуть у XX столітті, покладаючись на телефон, ручку і папір для організації замовлень клієнтів
Čytaty latynkoju
Краса на блокчейні — як децентралізують б’юті-індустрію
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Краса на блокчейні — як децентралізують б’юті-індустрію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Незважаючи на досягнення в області доходів, індустрія краси є одним з небагатьох ринків, яким ще належить охопити потенціал цифрових технологій. Багато підприємців у сфері косметики досі живуть у XX столітті, покладаючись на телефон, ручку і папір для організації замовлень клієнтів

Ніколи не було кращого моменту, щоб стати підприємцем у сфері краси. Згідно з даними Inkwood Research, до 2024 року очікується зростання світового ринку продуктів для краси і особистої гігієни з $432,7 млрд (за 2016 рік) до $750 млрд. Очікується, що в Європі в найближчі шість років буде найбільша частка ринку, яка, згідно з прогнозами, вартуватиме $225 млрд.

Як технології змінять існуючий ринок краси

Для онлайн бронювання JOLYY пропонує рішення за допомогою технології блокчейн, яке буде мати величезний потенціал для галузі. Наприклад, підвищення ефективності та прискорення платежів, а також зниження вартості комісійних за салони і клієнтів. Заснована в 2016 році як спосіб поліпшення бізнес-моделей для онлайн-сайтів бронювання у сфері краси по всій Європі, JOLYY вже завоювала популярність на місцевому ринку з першою версією платформи. Тепер онлайн-платформа краси має намір модернізувати свою систему за допомогою блокчейну.

Місія JOLYY полягає в тому, щоб порушити існуючий ринок онлайн-бронювання, надаючи інноваційну та високоефективну систему запису до закладів краси. Ця платформа буде побудована на Протоколі Origin, в якому використовується ethereum блокчейн. Це дозволить покупцям і продавцям ефективно взаємодіяти одне з одним.

Нова децентралізована платформа дає користувачам можливість бронювати зустрічі 24 години на добу, 7 днів на тиждень, знайти кращі ціни на лікування, подивитися доступні дні та години, отримати винагороду і оплатити власний токен JOLYY. Крім того, менеджери салонів зможуть порівнювати себе зі своїми конкурентами через прозорість блокчейну та отримувати відгуки від клієнтів. Також це допоможе організовувати косметичні поставки в простому, повністю автоматизованому і безготівковому середовищі за допомогою розумних контрактів.

Популяризація криптовалют серед жінок

Незважаючи на заходи зі збільшення числа жінок, що використовують цифрову валюту, вони як і раніше залишаються меншістю, стверджують у JOLYY. Жінки приймають 70% рішень про покупку домашніх господарств і несуть відповідальність за щорічні споживчі витрати в розмірі $20 трлн. За прогнозами, цей показник збільшиться ще на 40% протягом наступних п’яти років.

Та оскільки криптотерміни, такі як Bitcoin, стають загальноприйнятими, більше жінок мають включитися в справу. JOLYY сподівається принести ці зміни, ввівши більше жінок в крипто-світ через розвиток своєї платформи, соціальних мереж, магазину JOLYY і токена JOY.

До слова, Україна опиниласяУкраїна опинилася серед світових blockchain-лідерів серед світових blockchain-лідерів. Під час економічного форуму у Давосі представили світову Blockchain-карту з 14 країнами-лідерами з впровадження технології, в який увійшла й Україна

Share
Написати коментар
loading...