Реклама

Співзасновники Medinsider — про те, як організувати успішну лікарську практику

Medinsider — це компанія, що займається освітніми івентами для лікарів. Про те, як реалізуватися на теренах медичного бізнесу і стати успішним у приватній практиці, ми поспілкувалися з одним із засновників Medinsider Павлом Мальованим
Čytaty latynkoju
Співзасновники Medinsider — про те, як організувати успішну лікарську практику
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. Співзасновники Medinsider — про те, як організувати успішну лікарську практику
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Medinsider — це компанія, що займається освітніми івентами для лікарів. Про те, як реалізуватися на теренах медичного бізнесу і стати успішним у приватній практиці, ми поспілкувалися з одним із засновників Medinsider Павлом Мальованим

Медуніверситет зазвичай дає спеціалізовану освіту. А от про те, як організувати успішну практику, про маркетинг, клієнтоорієнтованість та сервіс розповідають «мимохіть». Молоді та креативні хлопці з Вінниці вирішили зруйнувати стереотипи і допомогти лікарям дізнатися, як можна стати успішними у медичній сфері.

Про проект

Medinsider — це компанія, яка займається бізнес-освітою для лікарів. Заснували її в червні 2017 року ми — Павло Мальований і Андрій Лазецький. Перший форум провели в загальному про медичну практику. Тоді спікерами були спеціаліст з Америки Сергій Нестеренко, два вінницьких тренери та один з Києва. Основний акцент заходу був на тому, як вести переговори. Також спілкувалися про важливість саморозвитку для кар’єри в медицині. Розповідали про те що, як і коли слід робити, щоб все було під контролем. І говорили про PR в медицині.

Цьогоріч ми почали проводити кожного місяця майстер-класи. До участі ми запрошуємо унікальних спікерів саме медичного спрямування. Важливу роль відіграє економічна освіта. СПрава в тому, що в медуніверситеті практично не вчать, як досягати фінансових цілей. Незабаром проведемо юридичний майстер-клас, де розглянемо правові аспекти регулювання медичної практики.

Ми хочемо посприяти становленню конкурентноспроможних лікарів в Україні, аби кожен спеціаліст міг зростати і розвиватися. Просто мало хто знає, наприклад, навіть що таке маркетинг. А ще менше лікарів можуть організувати малий медичний бізнес.

Про події, які організовує компанія

— З власного досвіду можу сказати, що зв’язки, які виникають в ході таких зустрічей, як організовує Medinsider — дуже міцні і продуктивні. Це — знайомства, що сприяють покращенню професійного кредо. Важко посперечатися, що зараз комунікаційні можливості на дуже високому рівні. Звісно, люди мають можливість вчитися онлайн. Але медицина — це вузькоспеціалізована сфера, в котрій заради фінансового і кар’єрного успіху потрібно тримати руку на пульсі подій.

Станом на лютий 2018 року ми проводимо заходи лише у Вінниці. Проте плануємо робити більш глобальні зустрічі. Вже готується онлайн-академія, де бажаючі матимуть можливість розбирати конкретні кейси для лікарів.

Я вважаю, що молодому лікареві потрібно навчитися розподіляти час між професійним ростом і саморозвитком. Друге — «одержимість» тим, що ти робиш, а третє — це наполегливість.

Про якості, якими має володіти лікар

— Хоча я за освітою медик, але чесно навіть не заглиблювався в питання проведення реформиНабула чинності медреформа — що варто знати пацієнтам. Я за те, щоб створювати щось своє, щоб розвиватися в цьому і зростати. У Medinsider позиція така, що «лікар» — це поєднання таких категорій, як: людина, професіонал і бізнесмен.

  • Людина — це ваші особистісні якості. Це — те, як ви взаємодієте з іншими. Пацієнти цінують у вас саме людські якості. Тому і йдуть частіше до тих, хто намагається зрозуміти їх.
  • Професіонал — це рівень медичних знань і навичок. Це завжди повинно бути на першому місці.
  • Бізнесмен — це той, що працює на монетизацію навиків. Думаю, кожен лікар заслуговує на гідну оплату праці, враховуючи цінність, яку несе людству.

Share
Написати коментар
loading...