Реклама

Скільки проектів впроваджує Світовий банк в Україні?

Вибірка коштів позик Світового банку для України у 2017 році склала $117,25 млн. Порівняно з 2016 роком вона зросла на $47,6 млн  
Čytaty latynkoju
Скільки проектів впроваджує Світовий банк в Україні?
  1. Головна
  2. Новини
  3. Скільки проектів впроваджує Світовий банк в Україні?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вибірка коштів позик Світового банку для України у 2017 році склала $117,25 млн. Порівняно з 2016 роком вона зросла на $47,6 млн  

На даний момент Україна впроваджує 7 спільних із Світовим банком проектів. Бюджет цих ініціатив складає загальну суму понад $2 млрд.

Про які проекти йдеться

Кошти Світового банку в Україні інвестують у транспорт, медицину, соціальну сферу та житлово-комунальне господарство нашої країни. Зокрема, у перелік 7 проектів, які реалізовуються в Україні на сьогоднішній день, входять такі галузі:

  • Поліпшення транспортного сполучення в регіонах та із сусідніми країнами.
  • Фінансування розвитку магістральних електромереж у містах та регіонах.
  • Підвищення якості медичних послуг. Також цей напрямок роботи передбачає підвищення ефективності урядування у системі охорони здоров’я в Україні.
  • Підвищення ефективності соціальної допомоги. Цей напрямок передбачає формування оновленої системи соціальних послуг в Україні.
  • Підвищення якості та ефективності послуг з водопостачання, водовідведення та утилізації твердих побутових відходів у відібраних містах України.
  • Піддвищення енергоефективності та якості послуг відібраних підприємств теплокомуненерго на території нашої держави.

Нагадаємо, що Світовий банк допомігСвітовий банк представив проект логістичної стратегії для України Україні із проектом логістичної стратегії на найближчі роки. Завдяки розробленому документу від експертів Світового банку Україна зможе реалізувати логістичний потенціал країни, переконані експерти, котрі долучилися до процедур формування документу. За їхніми словами, вдалося здешевити послуги та скоротити час перевезення вантажів, підвищити безпеку та якість на транспорті. Завдяки цій дорожній карти посилиться мультимодальність та взаємне злиття між різними видами транспорту, запевняють автори документу.

Share
Написати коментар
loading...