Реклама

Український виробник суперконденсаторів Yunasko виграв грант від ЄC

Українська компанія Yunasko виграла Climate Innovation Voucher від ЄС та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР)
Čytaty latynkoju
Український виробник суперконденсаторів Yunasko виграв грант від ЄC
  1. Головна
  2. Новини
  3. Український виробник суперконденсаторів Yunasko виграв грант від ЄC
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українська компанія Yunasko виграла Climate Innovation Voucher від ЄС та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР)

Yunasko виграла грант на розвиток своїх кліматичних позитивних технологій. Робитиме це вона за допомогою програми Climate Innovation Voucher, що фінансується Європейським інвестиційним фондом підтримки проектів у країнах-сусідах Європейського Союзу. Інвестиційну ініціативу очолює Європейський банк реконструкції та розвитку.

Що варто знати про програму та переможця

Програма Climate Innovation Vouchers впроваджується в Україні за підтримки енергетичної інноваційної мережі greencubator. Компанія-переможець буде використовувати кошти для розширення власної екологічно чистої технології. Йдеться про цикл виробництва електродів на водній основі спільно з Custom Cells — німецьким постачальником послуг. Команда хіміків, інженерів та операторів цієї німецької компанії володіє великими знаннями та навичками у налагодженні електродних композицій. Їх використовують для літій-іонних батарей та ультраконденсаторів у різних сферах застосування. Спільно з українцями вони продовжать розвиток цього напрямку роботи.

Програма Climate.biz була започаткована Європейським банком реконструкції та розвитку. Її реалізовано в рамках роботи Центру з питань зміни клімату з питань фінансування та передачі технологій (FINTECC). Реалізовується вона за фінансової підтримки Європейського Союзу. Загалом програма спрямована на підвищення спроможності українського бізнесу у розробці та впровадженні кліматичних технологій. Greencubator впроваджує її в Україні на рівні компаній та окремих проектів.

Раніше ми публікували інтерв’ю із очільникомВадим Уткін, CEO Yunasko: «Eлектромашини ще не готові для масового споживання» компанії Yunasko. У ньому він розповів про основні напрямки роботи та перспективи розвитку електротранспорту в нашій державі.

Share
Написати коментар
loading...