Реклама

Оприлюднено кількість залізничних квитків, які в Україні придбали онлайн

У 2017 році через електронні сервіси пасажири придбали 41% залізничних квитків від загального продажу  
Čytaty latynkoju
Оприлюднено кількість залізничних квитків, які в Україні придбали онлайн
  1. Головна
  2. Новини
  3. Оприлюднено кількість залізничних квитків, які в Україні придбали онлайн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У 2017 році через електронні сервіси пасажири придбали 41% залізничних квитків від загального продажу  

«Укрзалізниця» оприлюднила динаміку продажу квитків на свої маршрути та потяги через інтернет. Про рівень продажів та зміни щодо обсягу проданих квитків повідомив на своїй сторінці у Twitter виконуючий обов’язки голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Яка динаміка онлайн-продажу порівняно із попереднім роком

Загалом у минулому році через електронні канали «Укрзалізниця» реалізувала майже 22 млн проїзних документів для українських пасажирів та туристів із-за кордону. Додамо, що у 2016 році цей показник реалізації квитків складав 16,7 млн. Такий показник дорівнює 34% від загального продажу проїзних документів, кажуть у прес-службі компанії. Із 2008 року за допомогою онлайн-сервісів було продано майже 65 млн електронних проїзних документів на всі види потягів, повідомляє національний залізничний перевізник.

Нагадаємо, що на офіційному сайті «Укрзалізниці» запрацювала«Укрзалізниця» пропонує нову зручну функцію пошуку квитків із пересадками нова функція. Вона дає доступ до цілодобового пошуку залізничних квитків для поїздок по країні із пересадками. У разі відсутності прямого сполучення між потрібними станціями онлайн-сервіс «Укрзалізниця» пропонуватиме альтернативний варіант поїздки зі зміною потягів за маршрутом руху пасажира. При цьому буде вказано час очікування та станції для зміни одного потяга на інший. Усі квитки пасажири зможуть оплатити однією сумою наприкінці замовлення. Такий крок компанії має на меті зробити внутрішнє залізничне сполучення зручнішим та гнучкішим, вважають представники компанії-перевізника. Подальші зміни та плани обіцяють оприлюднити незабаром.

Share
Написати коментар
loading...