Реклама

Нова версія браузера від Google дозволяє блокувати набридливі сайти

Автопрогравання відеороликів на сайтах вас неймовірно дратує? На часі позбутися сайтів, які цим зловживають — у цьому переконані в компанії Google
Čytaty latynkoju
Нова версія браузера від Google дозволяє блокувати набридливі сайти
  1. Головна
  2. Новини
  3. Нова версія браузера від Google дозволяє блокувати набридливі сайти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Автопрогравання відеороликів на сайтах вас неймовірно дратує? На часі позбутися сайтів, які цим зловживають — у цьому переконані в компанії Google

Google випустила нову версію свого браузера Chrome для користувачів. У новинці презентовано низку цікавих та корисних нових функцій для щоденного використання. Найкращою серед змін є можливість вимкнути цілі сайти, які автоматично відтворюють відео на своїх сторінках. Якщо вам траплялися сайти новин чи розважальні портали із автоматичним відтворенням відеороликів із увімкненим звуком, на часі скористатися оновленням браузера. Це допоможе позбутися набридливої онлайн-реклами у відеоформаті, кажуть у компанії.

Як працює оновлення браузера від Google

Замість того, щоби відчайдушно закривати щойно відкриту вкладку (або приглушити звук на ноутбуці чи персональному комп’ютері), тепер користувачі можуть просто клацнути правою кнопкою миші на вкладці подібного сайту із автоматичним відтворенням відео — і повністю відключити весь сайт від режиму перегляду. Це нововедення замінює попередню функцію Silent Tab, яка була лише тимчасовою, зауважують у редакції TechCrunch. Використання нової функції зробить навігацію сайтами зручнішою та менш стресовою, переконані творці браузера.

Google також додав підтримку HDR-режиму для Chrome 64 для користувачів операційної системи Windows. Для використання такої опції потрібен персональний комп’ютер із оновленням Fall Creators Update, HDR-сумісним монітором та відповідною відеокартою. Ця остання версія Chrome також захищає користувачів операційних систем Mac та Windows від нової уразливості Meltdown і Spectre«Процесорґейт» — все про Meltdown, Spectre та вразливість «заліза» Intel. Остаточне усунення цієї проблеми із потенційної вразливістю процесора компанії обіцяють реалізувати вже незабаром.

Share
Написати коментар
loading...