Реклама

Дизайнери розробляють айдентику для Скадовська

Київські дизайнери Дмитро Буланов і Сергій Грабінський презентували 2 концепції туристичного логотипу та айдентики Скадовського району  
Čytaty latynkoju
Дизайнери розробляють айдентику для Скадовська
  1. Головна
  2. Новини
  3. Дизайнери розробляють айдентику для Скадовська
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Київські дизайнери Дмитро Буланов і Сергій Грабінський презентували 2 концепції туристичного логотипу та айдентики Скадовського району  

Перед початком розробки концепції айдентики Скадовська дизайнери виїжджали на місце для детального ознайомлення з історією, інфраструктурою і туристичним потенціалом.

Які концепції презентували

Після відвідин міста дизайнери близько півтора тижні займалися розробкою і пошуком рішень – провели аналіз всього того, що ми побачили і почули. Вивчали фотографії, шукали додаткову інформацію. В результаті прийшли до 2 концепцій, які презентували місцевій владі. Ті одобрили обидві. В айдентиці і логотипі району буде фігурувати словосполучення «Скадовський край». Місто спочатку будувалося, як порт і як оздоровчий курорт. Його медитативна, спокійна атмосфера – одна з особливостей цього краю, наголошують дизайнери. Одним з основних символів, який використовується в айдентиці району – знаменитий Джарилгачський маяк.

Друга концепція «Синтез 4 стихій» представляє місце як оздоровчий курорт. Вона побудована на графічному зображенні 4 стихій – море, сонце, повітря і пісок. Побачити візуалізацію концепції жителі і гості району зможуть після того, як одна із запропонованих ідей буде офіційно затверджена.

Нагадаємо, що компанія «Нібулон» планує відновити«Нібулон» запустить онлайн-продаж квитків пасажирські перевезення до Одеси, Залізного Порту, Скадовська. Розглядається питання придбання суден типу катамарана, щоб здійснювати пасажирські перевезення людей між містами Чорним морем.

Share
Написати коментар
loading...